Kısa yoldan kristal üretimi yani. Peki satıldığı bir yer yok mu, çok ilginç :D
Buarada enc basıcam basmasına, siteye göz attım giranda pm shopta satılıyormuş. öyle bir şey bulamadım ben. pm shop nedir, bana bilmem nenin yanı bilmem kim dersen çok sevinirim.
slm ben L2x te Titanda oynuorum 2 senedir oynuorum belqi orda yardim ederim bana pm atabilirsiniz Yenicheri nickim
bana yardımcı olun ya heal büyüsü açtım ben büyüyü yapana kadar yaratık beni 15 kere falan yatırıyo bide o ayılar benim lvlıma uygun mu lvl4?
şimdiden saolun ama karar verdim oyunu bırakacam silke devam edecem
5x yatışımdan sonra bu oyunu oynamamaya karar verdim
forumunuzda TOMEKK arkadasınız bu oyunu oynamam için cok ısrar edio herhalde baslıcam siz ne dersiniz baslayım
İki sorum var. Birileri sürekli gelip benden ress istiyor. Para teklif ediyor. Ben ne olduğunu bilmiyorum Bir de buff nedir?
oyunu download edemiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
yaw arkadaşlar bir sorunum var oyuna her girdiğimde kısayolların bulunduğu barlar falan kapalı oluyo options tan tekrar initalize etmem gerekiyo bu derdime bir çare varmıdır?
Defalarca bu soruyu cevapladım kardeşim ama senin için bi daha yapayım. ALT + X e bas. Options a gir. Yukarıdaki sekmelerden GAME i seç. Açılan sayfada INITIALIZE diye bir Button var. Tıkla!
ben oyunda daha yeniyim saol peki oyunu nereden indiricem bi yardımcı olabilirmisin
kankalar hepinize teşekkür ederim yazdıklarınız için oyunuda gördüm müthiş bir oyun üyede oldum ama oyunu nereden indirecem bi yardımcı olun lütfen
KANKALAR YAZDIKLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ÜYELİKDE ALDIM AMA OYUNU NERDEN İNDİRİCEM YARDIMCI OLABİLİRMİSİN
beyler yaw kastiende oynuyorum ama turk bulamıyorum yardım edin yaw ksacak birilazım ban beni kasın kastiende yada titanda
ama kastiende olursa daha ii olur bide o giant tiger nasıl cıkar bilen varmı bi deneyelim
bide bişi dicem yaw benim levelim 31 en kolay şekilde nerde boss kesebilirim
hicbi yerde tabi benim serverdaysan benim bildigim yoqta
baba ben bu oyunun parasızına baslamak istiyorum nerden indirebilirim ve nasıl indirebilirim bi yardımcı olsan
baba plssssssssssssssss biri bana yardım etsinnnnnnnnnn