Şimdi Ara

Lineage 2 Vs Wow (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tabki de cok kolay yoksa bir accounta 5- 70 char bir paladin full t-6 holy, tank, set olmazdı burning crusade zamanında arena takımımın puanı 2100 priestle ve brtal full setti warlock full merciless shaman t4 full set, rogue yarı merceilles yarı brutal, paladin arena rank 2200

bu kadar kolay olmasaydı bu kadar set dizilmezdi sen hiç oynadınmı l2 ? 1x ile şimdiye kadar gördüğüm en kolay en bast oyunlardan birtanesi wow
    knight online diyorsun o oyun bir facia

zevk almasaydım mallığına olsun diye mi o kadar raidlere gidip sunwell setlerini dizdim ? sabah saatlere kadar bence sen oyunun farkına varamamışın yada ne oynadığının farkında değilsin

oyunu oynamak icin değil, hikayesini ve oyun neyi anlatmak istediğini anlamak icin oynarım,

hem oynu yerin dibine sokmak gibi bir derdim yok çünkü bende oynadım wow'u bu kadar item dizildi, kendimle asla çelişmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rozencrantz -- 14 Haziran 2009; 21:43:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kucuk

quote:

Orjinalden alıntı: Rozencrantz

bende bir wow cuyum orjinalde ama ben wow un maksadını yavaş yavaş anlamaya başladım bence rb zor olmasının sebebi oyunu devamlı kılmak ve insanlardan koparabildiği kadarıyla para almak ondan sonra işine geldiği gibi nerfler ve yeni instance yerleri acar, l2 de oynuyorum ama wow tek bir farkla iyi o da kolay kullanımı bence amaç zoru başarmaksa wow değil l2 yada MMORPG oyunları arasında en zor olan ve cok karmaşık bir sisteme sahip olan ve adını cok iyi duyurmuş bir fırmanın oyunu Final FAntasy XI online dir, wow cok basit ve kolay dır o yuzden 13-14 yasındaki cokular bile oynayabiliyor o da bazen insaı deli ediyor oyunda hele o sırada dungeon yapacasanız ve malın biri gelip de partiyi rezil eder sende o mal yuzunden character ip alınır ve ertesi gunu beklersin tekrar instanca girebilmek icin

amacım wow u karalamak veya l2 uste cikarmak değil iki oyun arasındaki farkları söylemekti ama zaten bu topic l2 bölümünde acılmış arkadaş niye birde wow topicine bu konuyu acmaya gerek duymuş anlamış değilim

bence demicem çünkü RPG oyunların babası ve tek hakimi Squareenix fırmasıdır ve mmorpg sinin reklama ihtiyaca yok çünkü dev firma

Sen Oyunu Yüzeysel Olarak Oynarsan .. Sıkılırsın ...
    Git Knight Oyna Öyle Oynıcaksan....Sence Wowdaki Hikaye Questlerini Hiç Dikkatle Okuyup Yaptınmı?
    72 Levelda Dragonblight daki Undercity yi Basma veya Undercity i Kurtarrma quest ini Yaptın Mı ?
    Pvp Adına Hiç Raidlerle Toplanıp Şehir Bastın Mı ?
    Wow Sadece Quest Yap vs. Şeklinde Oluşmuyorum ... Wow u Da Direk Kolay Diye Kestirip Atamassın ..
    AH sistemini Bile Ben Shaman İle 30 Lvl Da Öğrenmiştim ...Acı Ama Gerçek Bunları Yaşıyarak Wow Öğrendim..Sende Gelmiş Diyorsunki Wow Basit ve Kolay ...

Amacım Wow u Karalamak Değil Demişssin Dostum ama Resmen Yerin Dibine Sokmuşsun..
    Bence Sen Oyundan Zevk Almak İçin Oynamıyorsun .. Lvl Atlıyım , Gear Kasayım Diyerek Oyun Oynanmaz ..

Şöyle diyelim kücük

Sen hiç COT old hillsbrad'a girip kel thuzadın human formunu veya scarlet komutanının lordaerona bağlı halini gördünmü veya Ashbringerin doğuşunu?

• Wow'a basit diyenler ilk oynamaya başladığında acaba basitmiydi kendilerine sorsunlar ? Bir oyunu 4-5 senedir oynadıktan sonra tabiki o oyun sizin için çok basitleşecektir. Herşey alışmaya bağlıdır. Lineage 2 nin sistemide öyle wow'u oynadığın kadar zamanını lineage 2 oynamaya ayır bak görüceksinki nekadar basit bir oyunmuş. Hatta Wowdan nekadar eksikleri varmış. Wow oynadığın en iyi oyun haline nasıl geliyor ozaman görceksin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.