Şimdi Ara

LİNEAGE II TÜRK SİTESİ AÇILIYOR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
5.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • suan server acık görünüyor ama giremiyorum.ve bu tip konulari burdan diil de site üzerinde canlı sohbet odası gibi bise olsada 24 sat onlniede bi yetkili olsa playerlarin sorunlarini hizli bi sekilde cözülse bence daha gusel olur die düsünüyorum..
  • Server guzel tek eksik player
  • Server güzel'e benziyor,

fakat biraz da işin içine donate girmeli.

çünkü sizde para kazanmalısınız ki server sürsün.

normal oyuncu ile donatör arasında uçurum olmayacak şekilde "Mobil ödemeli" bir sistem getirebilrisiniz.

ecnebiler ; gold coin veriyor donate karşılığında.

ve bu gcler ile npc'den donate itemler çekiliyor (fazla değil mesela normal oyuncu +16'ya kadar max.enchant yapabiliyorsa donate scsi ile örneğin +17 basıyor)

+ ve en önemlisi,ticarette "GC" miktarı dönüyor,adena ile değil de gc ile dönüyor ticaret.

ve nispeten başarılı sistem oluyor.

son olarak ; server'a TVT event(Her 30.dk bir otomatik olarak açılabilir) koyulursa ve yukarıda dediğim gibi örneğin "gc" gibi sadece eventte gelebilecek ödül konulursa,

playerler sağlıklı ve fazla olur.

çünkü TVT eventlere girmek isteyecek her oyuncu,tvt eventlerde rakip oyuncu kazandığında bir hırs ile daha çok sarılacak oyuna.

ki Lineage normal olarak pvp oyunu değil,kale savaşlarından ibaret.
    (ctrl ile pvp yapılıyor diyenlere,oyunun sistematiğinden bahsediyorum)

kısacası TVT event,PvP Title(oyuncu kaç kere pvp kazanmış gibi),pvp haritası gibi savaşmaya teşvik edici unsurlar gelirse eminim daha çok oyuncu çeker.

ki baktım kadarıyla yanlışta bakmış olabilirim,sitede top rankings kısmı yok eklenebilir.

Lütfen yanlış anlayıpta "biz mid rate diyoruz adam high rateden.." demeyin,

mid rate olupta pvp serverlerinde rekor kıran çoğu örnek var ki dedim gibi sistemleri var.

• oyunu indirdi server sistemi nerden indircem?
  • oyuna girdim buffer npcleri cok sacma olmus sehirde 10tane var class secimi de gelmiyor paralı yada gorevi sundan alican diye
  • Kuşadası otogarda KamilKoç'ta çalışıyorum iki adımlık yerdeyiz gel bi tanışalım ben sana server önerisi yaparım ismim ercan bekliyorum çay içmeye :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eRcn.

Kuşadası otogarda KamilKoç'ta çalışıyorum iki adımlık yerdeyiz gel bi tanışalım ben sana server önerisi yaparım ismim ercan bekliyorum çay içmeye :)

teşekkürler şuan ıspartadayım :D okuyorum adaya donunce ugrarım
  • İndirdim bu oyunu giricem bakalım inşallah hiç kapanmaz ve online oyuncu sayısı yüksektir..En son 2 sene önce oynamıştım l2kings.com 'da kapandı 2-3 senedir doğru düzgün L2 serveri arıyordum inşallahhttp://www.lineage2.com.tr/ isteklerimi karşılar
  • Sanırım 1 Aylık Bi Bakıma Girmiş 8.04.2012 diyo.. açılış tarihi..
  • Sunucunun multiple dil desteği için bakıma aldık. Aynı zamanda toplu player gelmesi için reklamlar yapılacaktır çeşitli sitelerde. Bu yüzden 3-4 haftalık bir bakım ve ara verme durumu oluşmuştur.
  • hayırdır inşallah
  • Önemli bişey değil Burak 3 haftalık bi ara vermek gerekiyordu. Benim işler biraz yoğunlaştı. Biliyorsun bizim işleri :) Bu üç hafta biraz sıkı geçecek o yüzden sunucuyla ilgilenme reklam vs olayları ile ilgilenmem çok zor kısa bir süre işlere yoğunlaşırsam yine sakinleşir ondan sonra kaldığım yerden devam ederim. Zaten az bir ayarı kalmıştı biliyorsun herşeyi denedik :) Gelecek ay inşallah biraz toplamış olur hem kendini sunucuda.
  • arkadaşlar rica etsem site adresi gönderirmisiniz lineage2 fryayı indirmek istiyorum link bulamadım lütfen yardım edebilirmisiniz e-mail adresimi verim trn_kryc@hotmail.com.tr...
  • Açılış tarihi
    08.04.2012 19:30
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunesahmet

Sunucunun multiple dil desteği için bakıma aldık. Aynı zamanda toplu player gelmesi için reklamlar yapılacaktır çeşitli sitelerde. Bu yüzden 3-4 haftalık bir bakım ve ara verme durumu oluşmuştur.

Hangi siteler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaLkenAuGe -- 14 Mart 2012; 16:45:38 >
  • 3 sene önce oynadığım L2kings deki line age 2 serveri güzeldi orada oynayanlar acaba şimdi hangi server'da oynuyorlar merak ediyorum..Yokmu full türklerin olduğu türk gm'lerin olduğu l2kings gibi bi server??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trickmaster10

3 sene önce oynadığım L2kings deki line age 2 serveri güzeldi orada oynayanlar acaba şimdi hangi server'da oynuyorlar merak ediyorum..Yokmu full türklerin olduğu türk gm'lerin olduğu l2kings gibi bi server??

Bu Server Açılınca Sanırım Dediğin Gibi Bir Server Olucak..
  • Özelliklerini keske yazsalarmıs türkiye mmorpg pvp lerı genelde populasyon sorunları yasıyor ama tutuldumu tam tutuluyor yeterkı pus donate sıstemı olmasın veya normal olarak olsun paralı oyuncu ıle normal oyuncu arasında daglar kadar fark olunca normal oyuncu kacıyor
  • Bugün Açılması lazım Bakalım. Bekliyorum.
  • Açılış tarihi
    08.04.2012 19:30 Yaziyor sitede :D Acilmadi hala bi durum var bu işte :D
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.