Şimdi Ara

Lineage OS - Custom Romlar Güvenli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Huawei P20 Lite kullanıyorum. Android 9 var ve güncelleme almadı. Buna custom rom vs yollarla daha güncel bi android sürümü kurmak istiyorum. Öncelikle bu mümkün mü? Mümkünse asıl sorum kullanımda güvenli mi? Resmi sürüm olmadığı için güvenlik açısından risk taşıyor mu?

• bankacılık uygulaması kullanıyorsan güvenli değil. soyulanların büyük kısmı böyle soyuluyor . resmi romlar bile ne kadar güvenli tartışılırken birde custom hiç hiç güvenli değil.

• trak76 T kullanıcısına yanıt

Doğru diyorsun. Aslında en azından bilindik olanı firefox vs gibidir mantığıyla bakmıştım ama her türlü risk almış oluyoruz. 4 senedir kullanıyorum yavaşlamaya başladı. Direk format atmam en sağlıklısı sanırım. Teşekkürler cevap için.

• Bence kullandıktan sonra keşke daha önce yükleseydim diyeceksiniz. Pixel Experience en baz olandır pro olanı yüklerseniz daha çok ayar var. Diğer romlarin çoğu bu romun üzerine inşa ediliyor zaten. Telefonun modeline göre bir sürü custom rom bulabilirsiniz. Özellik istiyorsanız iyice araştırın sonra kurun

• Burak Mese B kullanıcısına yanıt

Kesinlikle android 9'dan daha iyidir ama dediğim gibi tek endişem güvenlik konusu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.