Şimdi Ara

lineage oynamak istiyorum.yardım edermisiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
5.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bana sitelrin ismini gonderimisiniz please bekliyotum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ryu_ayyaş

bana sitelrin ismini gonderimisiniz please bekliyotum

demişsinde hangi siteler güzel kardeşim neyin siteleri?
  • oyunun sitelerini oynayamıyorum hata veriyo bide sizin verdiğiniz siteleri indirecem yani yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler..........................................
  • İndirmek bi işkence valla:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazuya55 -- 2 Mayıs 2007; 5:33:50 >
  • su oyunu nolursunuz yardım edın ya knght brakıp buna gecıcem ama yardım eden yok
    bu cok karısık ındıremıyom nası uye olcak bılen bırı ayrdım etsın ya ltf
    crazy_x4@hotmail.com
  • http://forum.donanimhaber.com/m_9313915/tm.htm buyur arkadasim burda neler yapman yazıyor bir incele...
  • bu oyunu oynamaak cok ıstıyom ama beceremmedım bı turlu oyununu ındırıp kayıt olabılsem yanı oyunun ıcıne bı kere gırebılsem gerısı gelır basta Ko yuda bımıyoduk orendık ama Ko artık sarmıyor bunu oynamak ısıtyom bana yardımcı olursan sevınırım crazy_x4@hotmail.com
  • ımdatttttttttttttttttttt pls :D lıneage oynamak ıstıyom dıyom beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yokmu yardım edennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn KO ıstemıyommmmmm artıkkkkkkkkkkk
    yardım edın su oyunu ındırmemem crazy_x4@hotmail.com
    KO KOKOKO YA

• yardımmmmmmmm dıyorum 1 haftadırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesınız Lıneage sevenler nerdeeeeeeeeeeee
    crazy_x4@hotmail.com

• Lıneage Oynayabılmek Icın ıLakı boz koprusunemı cıkmak lasım sesımızı duyurmak ıcn

• Kardes bu forumun elemanlari serverlarından kopmus durumda hepsi yasta 1 kac hafta sonra türk serveri acilacak eminim herkes orayi bekliyor ve buyuk mucadele olcak bence cunku ilk biz olacaz serverda oynuyan cok zevkli olur bence sen simdilik
    www.l2extreme.com burdan uyelip alip
    sol tarafta mirror diyor serveri partci onu ındırıp oyunun cıcıne at upgrade et titan serverinda basla
    ordayiz sayilir
  • yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm lıneageeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAGGGGGGGGGGGGGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE 0 crazy_x4@hotmail.comcrazy_x4@hotmail.comcrazy_x4@hotmail.com
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.