Şimdi Ara

lineage resimleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
329
Cevap
0
Favori
73.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • orda kahkaha atiyorum cunku ben kotuyum :D

lineage resimleri
  • burda da arkadas tutturdu gidip keselim bi boss die item in le rezil olmanın ne oldugunu ogrendim :D:D:D:D:D sinirden arkadasi mincikliyodum iste

lineage resimleri
  • ONU BUNU BİLMEM KETRAYA MEYDAN OKUYACAK TİTAN SERVERİNDA CLAN YOK
     lineage resimleri
  • BİR TANE DE BEN EKLEYİM SERVER ----- L2-PVPX ---- BOSS PEŞİNDEYİZ
     lineage resimleri
  • bana bıraz anlatsanız bu oyunu
  • Ya Suraya kurugunuz 15 kisi oyuna girince server down olan sadece lan baglantisi icinde oynadiginiz serverlarin resmini koymayin.Adamlarin ellerinde full gm shoptan alinma weaponlar hero infinity ler vs vs almislar orada hawa atioz die geciniolar bare adam gibi oynadiginiz serverdeki resimleri koyunda gozumuz gonlumuz acilsin..oyunu bilmeyenler birsey zannedio sonra ilk baslayacaklari zaman dragon serverinde hero olma halleri kuruolar , duslerinde hero olduklarini goruolar
  • abi bu resimler çok küsel:D
    ----- L2-PVPX ---- bu servere nasıl gircem söleye bilirmisin düzgün bi pvp server arıyomda
  • quote:

Orjinalden alıntı: SharkBLaCk

Ya Suraya kurugunuz 15 kisi oyuna girince server down olan sadece lan baglantisi icinde oynadiginiz serverlarin resmini koymayin.Adamlarin ellerinde full gm shoptan alinma weaponlar hero infinity ler vs vs almislar orada hawa atioz die geciniolar bare adam gibi oynadiginiz serverdeki resimleri koyunda gozumuz gonlumuz acilsin..oyunu bilmeyenler birsey zannedio sonra ilk baslayacaklari zaman dragon serverinde hero olma halleri kuruolar , duslerinde hero olduklarini goruolar

arkadaşım bu topic oyuna yeni başlayacaklara rehberlik hizmeti verilsin diye açılmamış.."bknz:başlık"
    kendimizce güzel,arkadaşlarımızla yan yana olduğumuz resimleri koyuyoruz yada güzel anları yansıtıyoruz...kimsenin kimseye vaad verdiği de yok...o zaman sorun olmamalı!!!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: SharkBLaCk

Ya Suraya kurugunuz 15 kisi oyuna girince server down olan sadece lan baglantisi icinde oynadiginiz serverlarin resmini koymayin.Adamlarin ellerinde full gm shoptan alinma weaponlar hero infinity ler vs vs almislar orada hawa atioz die geciniolar bare adam gibi oynadiginiz serverdeki resimleri koyunda gozumuz gonlumuz acilsin..oyunu bilmeyenler birsey zannedio sonra ilk baslayacaklari zaman dragon serverinde hero olma halleri kuruolar , duslerinde hero olduklarini goruolar

Yemisim heroyu cok gerekya ben 50 hero yanyana keserdim be neydi o gunler ah erica ah
    BU arada kafani yomra l2extremdede 35 x ordada ugrasanlar cok heroluk icin gorev yapiyoruz iste olimpiyatlar zor adama +25 tit set +26 bowla giriyor ondan zor iste bizde biseler yapmaya calsiyoruz kafani yorma sen bu arada o dedigin infity ler falan dedigin o serverda bende vardim kirmizi silahli oyuncular diyosan
    dragonda hero olarak oynamaktansa orda arkadaslarla oynamayi emin ol tercih ederim hatta para bile verebilirdim o serverin esi yok cunku
    HOT KANKA BİZİM RESİMLERDE KONUSUYORHA AMA
    BEKLİYOK BAKİM TURK SERVERİNİ
    BU ARAD TİTANDA 4 CHAR VAR COK YAKİNDA HEPSİ 70 USTU
    suan 2.5KKK civari esyam var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 19 Ekim 2006; 22:51:56 >

• burda dunku halim a grade iken bugun kirmizlari dosedik bakim yakinda +12 bow elimde
     lineage resimleri

lineage resimleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

ONU BUNU BİLMEM KETRAYA MEYDAN OKUYACAK TİTAN SERVERİNDA CLAN YOK
     lineage resimleri

Titanı bilmiyorum ama o gördüğün ketraların hepsini overlord ile tek başına kesebiliyorsun. Nightmare sunucusunda hala var öle bi char canım sıkılınca topluyorum 50-60 mob seal binding >silence > ve diğer debuffları atıp zehirler ile canı sıfır a indir sonra tek tek öldür hepsini. Acayip zevkli oluyordu bi seferde 500m toplayabiliyordum. Şimdi aynı taktiği Revengede deneyeceğim ama skilller bozuk malesef.

• quote:

Orjinalden alıntı: Yasamakİstemem

Bunlarda Benden Server L2Revenge

Ocalypse Hellknight
    Arji Adventurer

lineage resimleri

lineage resimleri

Ya bu ilk resimdeki armor c5 apella değil mi ????

• c3 te olan Titanium Armor un c4 teki yeni hali..ama ismi her servere gore deisio Senin dedigin armor un ne oldugunu bilmiyorum
  • ya bırı bana uyelık alabılır mı pls sevabına orucluyum duamı alırsınız
  • İŞTE BİR BOSS UN DAHA SONU
     lineage resimleri

lineage resimleri

ERTESİ GECE BOSS U KESERKEN HEPİMİZİ ÖLDÜREN VE BOSS UMUZU ÇALAN CLAN I ARAKEN Kİ HALİMİZ NE MAKARAYDI
    ISLAND TA CLAN VE BOSS UMUZU ARIYOZ FILDIR FILDIR
    SONUÇ = BOSS TABİKİ SİZLERE ÖMÜR , CLAN I BULDUK HAL HATIR SORDUK

• Walpaper yapcaklar resmin üzerine gelsin özellikler desin orda hedef linki gosterir
     lineage resimleri

lineage resimleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 25 Ekim 2006; 10:28:16 >

• ya bu arada tyl3rtr ye bakip gulmeyim orasi 2x ve orada o char hero idi ben doom almak icin 1 yil ugrasmistim ne gunlerdi 60 lvldan sonra lvl atlamak icin lairde kopruyr gidiyoduk orada gelen exp okadar gulunctukigece sabaha kadar olmessen 10 exp alirsin ancak siz dusunun artikin enyse özledi 2x serverimi orada doom alanlar sayiliydi beaben bilirim 60 lvl olunca hala c grade ile dolastigimi 2x adena ile item alamiyon b grade yanlizca dwarflar yapiyo!!!!!!! way be o char hala duruyo lvl 68 ama oseverde arkadaslarla olan prolemler(hirsizlar full setimi caldilar guya arkadasiz neyse) serveri biraktim cunki 6 ay elbisesiz gezmek bana koyar ve clan yardim bile etse ole kolay deyil item bulmak oralarda!!YA DESTAN YAZDİM AMA BAYA ÖZLEMİSİM RESMİ GORUNCE AKLİMA GELDİ NEYSE AYS3LDE EXTREMEDE Kİ CHARİM NEYSE

lineage resimleri

lineage resimleri

• RESMİ KOYAMAYİ UNUTMUSUM:p

lineage resimleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyl3r -- 10 Kasım 2006; 5:14:12 >
  • Buda benden olsun.

lineage resimleri
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.