bu da benim clan iste servera gelcek varsa yardım ederim ozellikle yeni official servera beklerim name: RCON clan name: LordsOfLineage
the end for baium :P
rcon kardeşim şu clan ını bide siegelere getirebilsen tam olacakta..
dun serverın son gunu donatorların allyi tek clan yendik kanka :) sslere bak
Server Offical oLana Kadar Kapanmistir Tahmini OLaraK Pazar Gunu Offical Olarak Acilcagini Dusunuyoruz Sabriniz için T$kler.
kaleyi aldigimiz an oguzda saolsun heroluklar icin eyw.
one king :D
Kısaca Official serverımıza herkezi bekleriz. Cunku asıl oyun simdi baslıyor. Pazar gunu bekleriz
oguz kardesim bu arada beni msnye ekle az konusalım msn: as_l_kaplan@hotmail.com ben seni ekledim ama online bulamıorum sorun var galiba birde sen beni ekle
gecmemenizde fayda admin bol keseden herkese item veriyor ! elimde bir kanıt yok jawa serverin 1 .haftasinda herkesin elinde +25 olmasi dusundurucu !
ben acıklıyım sana canım serverın son gunu oldugu icin verildi nasıl olsa item ve charlar silincek diye bir gunluk makaraydı donate charlar harici kimseede yok +25 item okey donatelerinde ietmler silinmio yeni off da acılınca geri alcaz ondan serverda herhangi birsey bulamazsın bosuna acık arama ;)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme