Şimdi Ara

Lineage2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

L2 Best olarak değişmiştir ve 03.05.2011 tarihinde "H5" sürümüne güncellenecektir ...(Adminlerin bilgilendirmesi ...)

linklerinden ulaşabilirsiniz ..

Lineage2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alche -- 29 Nisan 2011; 20:18:43 >

• Burası World of Warcraft bölümü.
  • lineage2 bolumu burasi :/
  • Bu sefer bu reklamı yapan varlığa da , reklamı yaptıran varlığa da , servera da kızıp eleştirmiycem. Yöneticilere sesleniyorum , bence işinize biraz daha özen gösterin. Böyle saçmalıklara imkan tanımanız kalitenize yakışmıyor.
  • bende biraz sonra başlicam l2 ye bakalım nasıl bir oyun türkçe sanırım inş türkçedir.yardımlarını bekliyorum
  • Çok güzel bir tanitim olmuş, başarılar dilerim.
  • @amdusias l2 turkçe deildir sadece bu servera özel olan bişey yani türkçe diye oyniosan oynama hiç... anlamiomki ne buluolar tukçe oyunlarda :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mec_Cem

@amdusias l2 turkçe deildir sadece bu servera özel olan bişey yani türkçe diye oyniosan oynama hiç... anlamiomki ne buluolar tukçe oyunlarda :S

herkes ingilizce bilmek zorunda değilki hepsi aynı lineage2 ve lineage2 dünyadaki en iyi MMORPG'lerden biri ise bide Türk serverının diğer java serverlardan fazlası varsa neden oynanmasın

sözüm sana değil, bu sitedekilere değil ancak forumlarda sırf Türkler yaptı diye yapılan güzel şeyleri aşağılamak moda olmuş. gerçi şu sıralar milletine küfretmek tüm ülkede moda da orası ayrı!!! yine söylüyorum sözüm meclisten dışarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abek1 -- 15 Ağustos 2010; 21:23:17 >
  • Lineage 2 Sancak??? 6.5 yildir lineage oynuyorum böyle bişey gormedim pro playerlar warsa gelebilirm
  • Anladıgım kadarıyla sen bu serveri lineageye yeni baslayan playerlar icin yapmıssınki yazıların new playerlara gore ki Serverda bir patch yok direk Clientdan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.