bende bugün itibariyle 4 charımla Bartz serverına başladım ,yakında PM atarım burdaki arkadaşlara:) grş üzere
arkadaşlar Bartzda pm attığım kimse çıkmadı bıraktınızmı serverı naptınız,
lvl sınırı varmi ? clan aliminda ?
bende aranıza kalılmak istiyorum c3 ken oynamıstım lineage'yi baya bi zaman gecti suan download ediyorum 1 2 gune aranızdayım tabi hala sizler oynuyorsanız ? bir cvp atarsanız sevinirim geldigimde kimsenin olmaması beni uzer
beyler bende bratze başladım yardımcı olursanız sevinirim pm MimarSinan
Dün itibariyle arkadaşlarla birlikte tekrardan başladık bartz serverina. Toplamda 6-7 kişi oluyoruz. Gelmek isteyenlere kapımız her zaman açık. Oyundaki nickler: MisTurkey, Yayamaz, j1nGa
Bartz serverina başlıyacak yada şuan oyunda olan arkadaşalar.. Sizi Turk Clanımıza Bekliyoruz (8 Clan ve Aden de Ch var).
Clan Lideri : Stromer,Gabriel
Egerki yeni baslayacak arkadaslar bana burdan ulaşsın.
bartz serverine transfer varmı ? 95 tankımla gelebilirim .)
Valla bilemiyorum varmi yok mu,egerki ole bir sey varsa gelmeni çok isterim kardeşim.
quote:
Orijinalden alıntı: jeanbox
Valla bilemiyorum varmi yok mu,egerki ole bir sey varsa gelmeni çok isterim kardeşim.
ya 4 gün önce düşünüyordum ama şuan 25 kişilik bi türk arkadaş grubu katıldı aramıza onlarıda bırakıp gelmek büyük ayıp olur :)
quote:
Orijinalden alıntı: Stromer35
Bartz serverina başlıyacak yada şuan oyunda olan arkadaşalar.. Sizi Turk Clanımıza Bekliyoruz (8 Clan ve Aden de Ch var).
Clan Lideri : Stromer,Gabriel
Egerki yeni baslayacak arkadaslar bana burdan ulaşsın.
Hala oynuyor musunuz ? oyunu indirdik 3 arkadas oyuna tekrardan baslıyoruz , 4 sene önce oynamayı bırakmıstım bu oyunu. ve ondan önce tam 3.5 sene durmadan oynamıstım. Cevap bekliyorum sizden
Bende cok uzun zaman önce oynuyordum tekrar başlıyıcma hala oynuyorsanız geleyim.
Bu konu üzerine bende tekrar başladım. Bartz server ında. Umarım biriniz ile karşılaşabilirim :=P
bu officali neden herkes birakiyor ki ?
Player desen player Destek desen destek update desen update çökme char silinme desen yok Gm friend donate biyere kadar yok.
Neden offical tutulmuyoır anlamadım
Yeni başlayan arkadaşlar Stromer,Lesadolf,Ghostranger ve Linwelin bu oyunculara pm atabilirler... Eskiden millet Orjinal oynamak için para verirdi simdi bedava giren yok ...:D Bende neden Offical tutlmuyor anlamadim :)
quote:
Yeni başlayan arkadaşlar Stromer,Lesadolf,Ghostranger ve Linwelin bu oyunculara pm atabilirler... Eskiden millet Orjinal oynamak için para verirdi simdi bedava giren yok ...:D Bende neden Offical tutlmuyor anlamadim :)
lindivor clienti çıkarsa oyuncu sayısında yükselme olabilir. Bende dahil :)
quote:
Toto yemediği için ve millet olarak bedavacı olduğumuz için olabilir :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme