Şimdi Ara

LİNEAGE2'YE NASIL GİRILİR BEDAVA SERVERLER(download linkleri) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
0
Favori
98.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abyss serveri c6 oldu kardes ilk sayfadak konulara bakarsan abyss serveri ile ilgili bir cok yazı mevcut durumda
  • tamamdır saol
  • alıntıların fazla olmasından kaynaklanan bir sebebten dolayı mesajın icerigi görüntünememekteydi bu yüzden mesajdaki tüm alıntıları silmek zorunda kaldım alıntı yaptıgım tüm arkadaslara teşekkürleri bir borç bilirim
    eray.gns , darknessone , GoldenSpirit , Soad ,miharbi(adını yazmayı unuttugum biri varsa pm atması yeterlidir)
    buradaki bazı serverlerin kapandıgını biliyorum ama şimdilik güncellemeye vaktim yok bos vakit bulabilirsme bir ara güncellemeyi düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: BoysOffHeLL

A.Q niye bu kadar yavaş iniyo

Arkadaşım senin modemlede indirdiğin siteyede bağlı indirme hızı.Yani modem 512kb 1024kb 2048kb 4096kb gibi olduğundan modemle ilgili fakat onla ilgili değilse site bulunduğun ülkeden uzak bir ülkede kurulmuş ve ordan yönetiliyorsa o zaman site uzak olduğundan senin indirme hızınıda azaltır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XXRaDYaSYoNXX -- 3 Aralık 2007; 20:03:06 >

• Arkadaşlar c4 dragon-network oynayanlara söylüyorum aldığım bilgilere göre serverimiz c5'e geçmeden direk c6 geçicekmiş.
  • ben bunu aylar öncesinden forumunda görmüştüm hemde admin yazmıştı hala geçmedi.seneye gecer belki

• Anlamıyorum!Bu server neden c6 geçmekte bu kadar gecikiyo öfffff
  • oyunu orjinal serverdan indirsek pachtleri yapsak sonra sizin serverleri yüklesek olmaz mı
  • ss cekıp koyar mısın ya ben online oyun arıyorum guzel birşey
  • quote:

Orjinalden alıntı: TAMIK

oyunu orjinal serverdan indirsek pachtleri yapsak sonra sizin serverleri yüklesek olmaz mı

olur oynamak istedigin serverin patch lerini yaparak oynayabilirisn

ss icinde bu forumdaki konulara bak
  • peki sizler hangi serverida oynuyorsunuz
  • HERKESİ BİLMİYORUM AMA GALİBA ÇOĞUNLUĞUMUZ dragon-networkü oynuyo
  • ya arkadas herkez o kadar cok yorum yazmıs kı kafam karıstı bende bu oyunu oynamaaya karar verdım sabıt bıt server olsaydı oynardım ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: TAMIK

ya arkadas herkez o kadar cok yorum yazmıs kı kafam karıstı bende bu oyunu oynamaaya karar verdım sabıt bıt server olsaydı oynardım ya

sabit bir server istiyorsan buyur buraya
    www.lineage2.com

herkes degisik serverde oynaması kişisel zevklerden dolayıdır kimisi pvp server kimisi rpg sever
  • Dragon-Network u tavsiye ederim.. Ben 2 yıl oynadım lagsız kalabalık bir sever...
  • quote:

Orjinalden alıntı: manypoor

Dragon-Network u tavsiye ederim.. Ben 2 yıl oynadım lagsız kalabalık bir sever...

nick neydi belki tanırım seni
  • Arkadaşlar Yeni üye oldum Lineage i kafe de oynuyordum şimdi eve yüklemek istiyorum yapamadim Yardim olacak birileri varmi ??
  • Kafe de C4 Athena serverunda oynuyordum burda oynayan olursa mesaj pls yada link pls

İyi bayramlar
  • arkadaşlar oyun anladığım kadarıyla c4, c5, c6 diye ayrılmış

bunlardan hangisini indirmeliyim ve siz hangisinde oynuyorsunuz ?
  • Yaf Dragon-Network'te oynuyorum daha yeniyim kaç lvl oluo bu oyun en fazla.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.