Şimdi Ara

LineageTurK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu Ben L2Kings İçin Yapmıştım Tümü Değil Ama %50 Bana Ait Bari Alıntı Oldugunu Söyleseydin.
  • BeyLer Yinede Siz Terbiyenizi Koruyun Ovunc Kardesim ve Server iyi yerlere gelicek biliyorum ve destek olalım lütfen Hepinize Tesekkur ederim...
  • işte bakın demek istedigimde bu siz bizim yaptıklarımıza çamur atıyosunuz biz ise bu tip işler yapıyoruz aramızdaki fark bu siz türk medyası gibi çamur sunuz ama biz güneş gibiyiz çamurla sıvanmayız. aramızdaki farkları bi nebze anlatabildiysem ne mutlu bana.
  • hocam kimse kimseye camur atmio fotolar ortada ben orda link vermişim çamur atmanın ne oldugunu herkes bilio sende umarım..tecrubeyle olcak işler bunlar inkar etmeye gerek yok bizde annemizin karnında ogrenmedik oyunu.bilmiosak bilmioruzdur utanılcak bişi yok ama bilmedigimiz halde ahkam kesmioruz..eger ahkam kesiosak işte bu acıncak ve utanılcak bişidir.nese ben inaniorum ki ii bi server olucak herkes kendi işine baksin kendini geliştirmeye baksin.yonetici olmak dikkat ister her kelimen SS liktir bişi demeden once 3 kere dusunmek lazim bende zamanında bilmiodum ama bilmedigim konularda konusmadan once arastirma yapıodum ahkam kesmiodum..
  • bişey için ahkam kestigim yok sadece yapılanları gösteriyorum. ama şunu hep unutuyolar onlar ne kadar kötülerse kötülesin konular üste taşınıyo ve bizim reklamımız oluyo :). ticaret dünyasında reklamın iyisi kötüsü olmaz derler işte az biraz ticaret bilseler böle olmıcak ama yaşları küçük yada tecrübeleri yok malesef her şey oyun oynamakla olmuyor biraz hayattada dik durmak lazım önemli olan o ayaklarımızın üstünde durabilmek.
  • o dalga geçmek için verdigin link warya o konu çoktan kapattırıldı merak etme bizim elimiz senin ulaşamadıgın yerlere her gün ugruyor ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ownc

o dalga geçmek için verdigin link warya o konu çoktan kapattırıldı merak etme bizim elimiz senin ulaşamadıgın yerlere her gün ugruyor ;)

lol?
  • harbiden cok komiksin arkadasim..cok merak ettim de benım ulasamadigim da senın elinin hergun ugradigi şey ne yada neresi??
  • Yeni serverlar açılıyor tebrik ederim, umarım uzun ömürlü olur...

Siz de böyle kaliteli bir serverda oynamak istemez miydiniz ?
     LineageTurK

Resmin üzerine tikarsaniz, SimplicityL2 internet sayfasına ulaşabilirsiniz

SimplicityL2 serverina kesin olarak basladik ve memnun kaldik,
    izlenimlerimizi merak ediyor veya bize katilmak istiyorsaniz profilimden msn adresime ulaşabilirsiniz.

* Donate yoktur, ileride eğer ki dedicated server'a geçilirse donate olacaktır ancak,
    Admin'e göre; donate, bağış demektir. Yapılan bağış yani donate karşılığında oyunculara hiçbir ayrıcalık ( item, level v.s. ) tanınmayacaktır. Yalnızca festival şapkası, parti maskesi gibi küçük bir hediye verilecektir.

• bu işleri bilmeden atılmak büyük marifet ztn drawf die 1 ırk war mı bilmiorm ben war mı tanıyan ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Camelity

Yeni serverlar açılıyor tebrik ederim, umarım uzun ömürlü olur...

LineageTurK

izlenimlerimizi merak ediyor veya bize katilmak istiyorsaniz profilimden msn adresime ulaşabilirsiniz.

* Donate yoktur, ileride eğer ki dedicated server'a geçilirse donate olacaktır ancak,
    Admin'e göre; donate, bağış demektir. Yapılan bağış yani donate karşılığında oyunculara hiçbir ayrıcalık ( item, level v.s. ) tanınmayacaktır. Yalnızca festival şapkası, parti maskesi gibi küçük bir hediye verilecektir.

admin fln yokmi bi yonetici yokmu bu cocuk deli etti adamı heryere aynı yazıyı yazıp duruyo bi uyarın enqel olun suna yerli yersiz heryere koyup duruyo ....

• quote:

Orjinalden alıntı: RoMaNSPaRTaN

quote:

Orjinalden alıntı: Camelity

Yeni serverlar açılıyor tebrik ederim, umarım uzun ömürlü olur...

LineageTurK

admin fln yokmi bi yonetici yokmu bu cocuk deli etti adamı heryere aynı yazıyı yazıp duruyo bi uyarın enqel olun suna yerli yersiz heryere koyup duruyo ....

Şşşşş ses etme kendi haline bırak Amacı; yeni bir başlık açarak formu kirletmemek bunun yerine her msjına reklamı ilave etmek...Garip ama böyle yazmıştı bir yerde

Takılsın böyle hararetli sohbetlerin içine dalıyor konu biraz olsun rahatlıyor sayesinde

• quote:

o dalga geçmek için verdigin link warya o konu çoktan kapattırıldı merak etme bizim elimiz senin ulaşamadıgın yerlere her gün ugruyor ;)

Senin elinin uğramadığı yerlerede benm elim hergün gidiyor.. serverinizde yakaladığım açıkları bir kullansam o serveri oynatacak duruma sokmanız en az 1 ayınızı alır yine ama ben insanlık namına bişi yapmıyorum iyi oyunlar ;) + saitin hatrı var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Khan -- 15 Temmuz 2008; 13:45:37 >
  • çok konuşuyosunuz boş konuşuyosunuz. bizim oralarda havlayan köpek ısırmaz derler :))
  • Pm kontrol et ownc..
  • quote:

çok konuşuyosunuz boş konuşuyosunuz. bizim oralarda havlayan köpek ısırmaz derler :))

Çok konusuoz boş konusmuoz adamin dedigi bugları kullasa serverin halini dusunemiyorum..Suandada kullanıoyurz zaten ufak capli hileler.Her gelen bi bug buluo zaten epic coin bugunu buldular biyerleriniz tutuştu Daha neler wardir kimbilir ;))))
  • bi konu açtım sayemde iyi post kastı bazı kişiler helal walla.
  • quote:

bi konu açtım sayemde iyi post kastı bazı kişiler helal walla.

Post kasmak amacında olduğunu zannetmiyorum burdaki çoğu kişinin nerde ise hepsini tanıyorum onlarda beni tanırlar yerimi yurdumu bilirler. gerçekleri söylüyorlar.. mesela redflag bir gmnin oyun bilgisi benden azzsa o gm benim gözümde noob bir chardır demiş gayette doğru demiş.. Musty çok güzel iki ss koymuş ellerine sağlık :) daha bir sürü doğru şey.. Yazılan doğru yazı klavuz istemez :) derler bizim oralarda.. o yüzden burda pek fazla konuşmasan iyiedersin artık. git sözünün dinlendiği ahkam kesebileceğin biryerde konuş yani kendi serverinde.. buraya gelipte senden kat kat l2 bilgisi fazla olan kişilerle laf yarışına girme.. Kazanamazsın kısaca biz bir aileyiz ve aileye yeni gelenlere her zaman yardım ederiz ama senin gibilere değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Khan -- 15 Temmuz 2008; 18:34:35 >

• siz aile degil aşiretsiniz çünkü bişey oldugu zaman yargılamadan kendi adamınızı tutuyosunuz bu 1. burda benim konuşmamı sen engelleyemezsin engelleye biliyosan da buyur yap, buda 2. 3 cüsü ise ben en başından beri söliyorum siz hepiniz çok biliyosunuz ama bi icraatınız yok yani sadece playersınız daha da açık anlatmam gerekirse siz hıncal uluç gibi devamlı eleştiriyosunuz her şeyi çok iyi biliyosunuz ama sen gel bişey yap diyince o tarafa yanaşmıyosunuz sanırım iyi anlatabildim ?????
  • quote:

siz aile degil aşiretsiniz çünkü bişey oldugu zaman yargılamadan kendi adamınızı tutuyosunuz bu 1. burda benim konuşmamı sen engelleyemezsin engelleye biliyosan da buyur yap, buda 2. 3 cüsü ise ben en başından beri söliyorum siz hepiniz çok biliyosunuz ama bi icraatınız yok yani sadece playersınız daha da açık anlatmam gerekirse siz hıncal uluç gibi devamlı eleştiriyosunuz her şeyi çok iyi biliyosunuz ama sen gel bişey yap diyince o tarafa yanaşmıyosunuz sanırım iyi anlatabildim ?????

Kısaca kro'yuz ama para bizde diyorsun

ve para olduğu için artık player olarak oynamıyor ego tatmini için kendi server ında takılıyorsunuz...Bense parası olmayan züürt'ün tekiyim ama çoooook mutlu bir L2 oyuncusuyum...

Tam gaz devam edin söz veriyorum destekliyeceğim sizi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.