Şimdi Ara

Link Değişmek istermisiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet Ziyaretcilere aç ki google biraz seni indexlesin

Ayrıca Sana şunu söyleyeyim .
    Ben böyle bir site olsa içerde ne olduğunu bilmeden üye olmam belki içeride hiç bişi yok yeni açılmış nerden bilebilirim ki işte bu mantığı googlede kullanıyor .

Fakat Her üye girebilse biraz da sitenin içeriği büyük olsa ziyaretciler bakar Eğer bişi sormak istiyosa veya bişiler takıldıysa aklına zaten ister istemez üye olmak zorunda sana tavsiyem aç ve nasıl büyüdüğünü gör böylece Hit in artar.

Ben bu alemde acemiyim FAKAT neyin ne olduğunu az çok öğrendim araştırma sayesinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reco07 -- 7 Aralık 2006; 13:39:02 >
  • ee kardes bilgi içimizde değerli değildir.. ve bunu buyutmenin tek yolu paylasmak... saol acıklamaların için
  • Önemli Değil Benim Tek istediğim Şu Amerikan ingiliz Sitelerine verilen Değerin bize de verilmesi
  • bu oldukca zor kardes.. bu konuya iyice girecek olursak baslık amacından sapar.. Dunyada amerikan ve ingilizLere verilen değer bize verilmezken bunun internette olmasını beklemek imkansız gibi gozukuyor...
  • Sen merak Etme Bu Bir gün mutlaka olacaktır.
    Ben Bundan Eminim
  • <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=10937806&url=http://www.evkurnakliyat.com.tr" title="evden, eve, nakliyat, nakliye" data-href="http://www.evkurnakliyat.com.tr" title="evden, eve, nakliyat, nakliye">Evkur Nakliyat </a>

Teşekkürler bu iyiliğin altında kalmayız.

quote:

Orjinalden alıntı: velfecir

@Tobin & @Kostobek

arkadaşlar kusura bakmayın ben bu konuyu unuttum o yüzden şimdi tesadüfen gördüm mesajlarınızı.

@tobin
    ben kendi linkimi veremem ama istediğin kelimeden bir link yaz buraya ( ben göremedim sayfada ) , ekliyeyim ben indexe...

index pr6.

yabancı içerikli bir site..
    çok faydası olur.

@kostobek

aynısı senin içinde geçerli
    linkini göremedim sayfada..
    yaz istersen ekliyim indexe.

karşılıksız daha makbul..

• Teşekkurler velfecir www.filmtr.org sitenin ismi teşekkurler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.