Şimdi Ara

Link Değişmek İsteyenler Buraya..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sitemizle Link Değişimi Yapmak İsteyen Site Sahipleri Msn Adresimden İrtibata Geçebilirler.. qua4gs@hotmail.com http://www.forumkraliyiz.biz Link Değişimi yaparak Backlink kazanabilir ve google da daha üst sıralara çıkabilirsiniz.. Herkesi Bekleriz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi super1m -- 10 Haziran 2007; 11:51:12 >

• Biz yapabiliriz kardeş.Msn ekliyorum orda konuşalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canitalii -- 4 Haziran 2007; 19:04:20 >
  • tmmdır dostum sizin site eklenmiştir Başka Yokmu Arkadaşlar Link Değişimi Yapmak İsteyen..
  • Dostum takas için msn ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe7822 -- 10 Haziran 2007; 20:32:05 >
  • Tmmdır Kardeşim Başka Değişim İsteyen Varsa Burdayım
  • kardeş bizde yapabiliriz sizle.
  • sizde eklendiniz.. evet son 1 2 tane yapıp tamamlıcaz
  • google'de Nekadar üst sıraya çıkarız kardeş sence pagerankınıda yazsaydında onuda anlasaydık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranbey -- 23 Haziran 2007; 14:59:19 >
  • Site Yeni Olduğu İçin pr 0 ama yeni güncellemede 4 civarı birşey olacak büyük ihtimalle.. hem bir siteyle link değişimi yapılırken prsine değil tekiline bakılır pr geçicidir..saygılarımla
  • Sen bu söylediğin konuyu genede bir araştır olurmu pr si 0 olan bir sitenin tekili en çok ne kadar olur veya pr nin ne anlama geldiğini araştır ne işe yaradığını sonra tartışırız ayrıca inşallah en kısa zamanda pr 5 olur.
  • :) pr nin ne anlama geldiğini araştır fln saçmalamışsın iyice :) pr güncellenmesinden sonra siteyi açtıgım için pr 0 ama günlük tekil ziyaretçi 500 civarı .. pr4 olan site biliyorum arkadaşımınki günlük tekili 150 civarı.. pr geçicidir .. Bu arkadaşınki pr4 ten 2 yada 3 e düşücek büyük ihtimal mesela.. bence sen biraz yazdıklarına dikkat et .. kal sağlıcakla..
  • dostum bende link değişimi yapabiLirim

msn kankyforum1@gmail.com ekLeyen söLesin

www.kankyforum.com
  • eyv kardeşim msn i ekledm.. konusuruz orda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi super1m -- 6 Temmuz 2007; 15:20:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.