Şimdi Ara

Linkin Park (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: metal__king

Son albümü o kadar iyi olmamasına rağmen 40milyon satmış bir grubu yeni duyman cidden acayip bir durum..

Sen de bir zamanlar yeni duymuştun değil mi? Herşeyin bir başlangıcı vardır.

Bu arada verdiğin listeyi büyük ihtimalle wikipedia'dan almışsın o listeyi kaldırmanı rica ediyorum senden, çünkü yanlışlar var o listede...
    Ve de wikipedia'ya çok güvenmemeni diliyorum. Çünkü oradaki girdileri de senin benim gibi isteyen herkes yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt.Tsubasa -- 10 Ocak 2008; 15:09:55 >
  • quote:

Chimaira

yazdığın gurupları hepsine 10 basar ayrıca nu değil metalcore yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyberwaste -- 10 Ocak 2008; 16:06:57 >
  • o grubun hepsi bilgisayar bende canlı performansları var felaket kötü adamın sesini bilgisayarda %100 değiştiriyorlarwww.lp inside.com dan bulabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: In_Flames

quote:

Chimaira

yazdığın gurupları hepsine 10 basar ayrıca nu değil metalcore yapıyorlar.

garip olan ; linkin park'ın nu metal olmaması....

quote:

Korn
    Limp Bizkit
    P.O.D.
    Linkin Park

bak bu 4'ü ne güzel kardeş kardeş durdu burada...
  • quote:

Orjinalden alıntı: uliking

o grubun hepsi bilgisayar bende canlı performansları var felaket kötü adamın sesini bilgisayarda %100 değiştiriyorlarwww.lp inside.com dan bulabilirsin

Alla alla canlı performans ı youtube de de var

sesi felaket kötü ve bilgisayarda değiştiriyorlar demek hayal gücün cok geniş demektir takdir ettim

sesi bilgisayar da değiştirilen bir adamında dünyada milyonlarca hayranı olması imkansız
  • quote:

Orjinalden alıntı: uliking

o grubun hepsi bilgisayar bende canlı performansları var felaket kötü adamın sesini bilgisayarda %100 değiştiriyorlarwww.lp inside.com dan bulabilirsin

LP- Live in Texas konserini dinlemeni tavsiye ederim
  • Bence bunların yaptığı müzik deil!Metallica dinlerseniz nedemek istediğimi anlarsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: itsmylifebaby

Bence bunların yaptığı müzik deil!Metallica dinlerseniz nedemek istediğimi anlarsınız

sn metallica dinlemeye dvm et o zmn snn zevkine uymuyor die bunların yaptıgı müzik değil miş diyemessin
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeLü_KurBik

Ben bu adamı daha yeni keşfettim.Güzel şarkıları varsa buraya linkini verirseniz sevinirim.Niye arımıyosun diye bi soru sorabilirsiniz.Baktım ama 12-13 şarkısına fazla beğenmedim.Aralarından Place For My Head şarkısını çok hoşuma gitti.Şimdiden teşekkür ederim.İyi forumlar

ya başta öyle oluyo da
    sen o beğenmediklerini dinle bi süre,sonra çok beğenirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: yeah41

quote:

Orjinalden alıntı: itsmylifebaby

Bence bunların yaptığı müzik deil!Metallica dinlerseniz nedemek istediğimi anlarsınız

sn metallica dinlemeye dvm et o zmn snn zevkine uymuyor die bunların yaptıgı müzik değil miş diyemessin

metallica güzel bi örnek deil(tabi bu örneği 2002'de verseydiniz olurdu).Ama linkin park metal de rock da yapmıo.Heavy Metal basmakalıp durumlara ve haksızlıklara karşı ortaya çıkan evrensel isyandır.Sistemin yalakalarının yaptığı o gurursuz müzik değildir.Linkin Park MTV'nin metali sömürme aracıdır.Bunu bilmeniz geerekiyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.