Şimdi Ara

Linkin Park' ın tarzı tam olarak ne? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
0
Favori
12.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya ossguu ugraşamam senle lp i sevmedigin belli bn sana ne desem boş yazarım dediysem yazarım uzatma...:S
  • lp rock dır
    metal dıyo adam ya metal Cradle Of Filth slipknot chıldren of bodom ozellıkle Six Feet Under gıbı olur bı bak ıstersen
    gothıc rap dıye bısı yok
    gothıc rock var

edıt:lp nın ozentı bı grup olduğunu yazmayı unutmusum pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CemNOS -- 24 Ağustos 2007; 20:22:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: OssGuu®

quote:

Orjinalden alıntı: yeah41

lol diorum arkadaşımm sana şimdi 1 sayfa cevap yazardımda neyse

LP nin kendine ait bir tarzı var ne rock yapıorlar ne de rep kendilerine has tarzları var... fakat mike ın bazı parçalarda repe kaçtıgı oluyor...
    quote:

Orjinalden alıntı: OssGuu®

Linkin Park müzik mi yapıoyomuş???

İyi aferin siz anca lol dersiniz..Birde lütfen 1 sayfa cevap yazda bizde öğrenelim LP'nin kendi tarzını ..

• quote:

Orjinalden alıntı: CemNOS

lp rock dır
    metal dıyo adam ya metal Cradle Of Filth slipknot chıldren of bodom ozellıkle Six Feet Under gıbı olur bı bak ıstersen
    gothıc rap dıye bısı yok
    gothıc rock var

Kime özeniyor merak ettim?

Lp'nin nasıl bir araya geldiğini, nasıl müzik yapmaya başladıklarını bilmeyen birisinin bunları yazması çok acı.
  • quote:

lp rock dır
    gothıc rap dıye bısı yok
    gothıc rock var

Lp rock da değildir arkadaşım,o gruba ve benzerlerine ellerinde gitar tutuyorlar diye Rock müzik yapıyor demek 50 yılı aşkın tarihe sahip Rock müziğe hakarettir...
  • quote:

lp rock dır
    metal dıyo adam ya metal Cradle Of Filth ,slipknot chıldren of bodom ozellıkle Six Feet Under gıbı olur bı bak ıstersen
    gothıc rap dıye bısı yok
    gothıc rock var

Cradle metal deil zaten.. Slipknot'ında eski hali ,ilk albümleri nu-metaldi.. Bodom ise Lp yolunda gidiyor yeni isimleri children of park olursa hiç şaşmam.. Six Feet Under eyvallah metal dediğimiz olay budur işte..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Generalll

quote:

Orjinalden alıntı: Sylar

quote:

Orjinalden alıntı: Laz

Nu-metal denilen metalle gram ilgisi olmayan aslen ve resmen pop olan tarzda müzik icra ediyorlar..

Sömürücü müzik türü işte. Zaten dinleyenlerin çoğu 20 yaş altı.

20 yaş altı metal müzikten anlamıyor mu şimdi:).Hiç yakıtşıramadım.

Bu grubu dinleyenlerin çoğu 20 yaşın atında değil mi? bunu demek istedim.
    20 yaşından ufak kişiler Ludwig Van Beethoven ya da Heavy Metal de dinleyebilir.
    LP denen grubu Heavy Metal camiası pek kabul etmez. Haklılarda. Alternatif müzik adı altında dinlediğimiz müziği sömüren gruplara tepki vermek doğaldır. @tylor ve @Laz ın dediklerine katılıyorum.
    Edit: Heavy yerine heyav yazmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylar -- 25 Ağustos 2007; 1:44:54 >

• quote:

quote:

lp rock dır
    gothıc rap dıye bısı yok
    gothıc rock var

Kime özeniyor merak ettim?

Lp'nin nasıl bir araya geldiğini, nasıl müzik yapmaya başladıklarını bilmeyen birisinin bunları yazması çok acı.

++++++++++++
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Laz

Nu-metal denilen metalle gram ilgisi olmayan aslen ve resmen pop olan tarzda müzik icra ediyorlar..

Sömürücü müzik türü işte. Zaten dinleyenlerin çoğu 20 yaş altı.

20 yaş altı metal müzikten anlamıyor mu şimdi:).Hiç yakıtşıramadım.

Bu grubu dinleyenlerin çoğu 20 yaşın atında değil mi? bunu demek istedim.
    20 yaşından ufak kişiler Ludwig Van Beethoven ya da Heavy Metal de dinleyebilir.
    LP denen grubu Heavy Metal camiası pek kabul etmez. Haklılarda. Alternatif müzik adı altında dinlediğimiz müziği sömüren gruplara tepki vermek doğaldır. @tylor ve @Laz ın dediklerine katılıyorum.
    Edit: Heavy yerine heyav yazmışım

Ben hepsini dinliyorum ne olacak şimdi

• Nu Metal..
  • gothic kültürü raple bagdastırdılar yuh.

lpg pop yapar , basit tonlar , bos sozlerle gunumuzun emo vb. insanları tatmin eden bir topluluktur , popüler kültürde bunu gerektirir.

Onun harici rapcore/nu diyebiliriz.
  • lp rock muzık kesınlıkle deil rap muzıkte deil ikisinin arasına nu metal diyoz

ya o bu deilde gothic rap biri acıklasın lütfen
  • Dream TV'de bir VJ Rap Metal sentezi demişti ben onun yalancısıyım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dmc_dmx_mim

yaw Allah aşkına rap i katmayın şu işe

+1903 RAP kelimesinin Rock cı Özenti kişilerle karıstırılmamasını yeglerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2Late4Escape

quote:

götik rapte nedir bilen var mı
    linkin park popüler müzik yapıyor walla bana göre budur kimisi alternative rock der kimisi nu metal kimisi hard rock
    adamların tarz olarak rap ile alaksı yok.tabii raple yakından alakalılar hatta bizim bazı rip elemanlara tribute yapma zahmetine bile girmişler(2pac,biggie vs)
    rapcore rap tarzı ile birebir alakalıdır.size verebileceğim en iyi örnek cypress hilldir bu konuda işte hardcore rap elemanalrımız bunlardır bizim tabi dahasıda var ja rule dmx xzibit krs one vs

cypress hill-how i could just kill a man
    How i could just kill a man

Ooo.Cypress Hill..Hastasıyım
    Ama bence pek rapcore değil tarzları..

bende cypress hill hastası sayılırım seninde söylediğin gibi ama cypress hill bu iş için biçilmiş kaftan trouble dinledin mi bilmiyorum ama artık dinlersen kesinlikle öyleler derdin.
    bu arada LP ye rap le bağdaştırmayın lütfen,RAP İN KEDNİNE AİT BİR TARZI VAR o tarzı taşıyamıyanlar rapper olamaz,linkin park popüler metalde sayabileceğimiz nu metal tarzını daha çok icra ediyor gibi gözüküyor ama ben genede onalra popçu deme taraftarıyım

• Kısacası; artizler topluluğu.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 2Late4Escape

quote:

götik rapte nedir bilen var mı
    linkin park popüler müzik yapıyor walla bana göre budur kimisi alternative rock der kimisi nu metal kimisi hard rock
    adamların tarz olarak rap ile alaksı yok.tabii raple yakından alakalılar hatta bizim bazı rip elemanlara tribute yapma zahmetine bile girmişler(2pac,biggie vs)
    rapcore rap tarzı ile birebir alakalıdır.size verebileceğim en iyi örnek cypress hilldir bu konuda işte hardcore rap elemanalrımız bunlardır bizim tabi dahasıda var ja rule dmx xzibit krs one vs

cypress hill-how i could just kill a man
    How i could just kill a man

Ooo.Cypress Hill..Hastasıyım
    Ama bence pek rapcore değil tarzları..

bende cypress hill hastası sayılırım seninde söylediğin gibi ama cypress hill bu iş için biçilmiş kaftan trouble dinledin mi bilmiyorum ama artık dinlersen kesinlikle öyleler derdin.
    bu arada LP ye rap le bağdaştırmayın lütfen,RAP İN KEDNİNE AİT BİR TARZI VAR o tarzı taşıyamıyanlar rapper olamaz,linkin park popüler metalde sayabileceğimiz nu metal tarzını daha çok icra ediyor gibi gözüküyor ama ben genede onalra popçu deme taraftarıyım

Ahanda yeni bir tür daha çıktı ortaya " Popüler Metal " . Ulan bir grup müziğin bu kadar mı içine eder ; numetal ile başladı , gothic rap oldu , metal tınılı gitar sesli rap e geçti son olarak popüler metal oldu Durun son bir tarz tahmini yapayım bu söylenenler ışığında. Gothic temalı rap sözlü metal tınılı gitarlı popüler nu hip hopsumsu metal..

Bu arada popüler demişken eğer bahsettiğin son zamanlarda dinlenme bakımından en çok rabet görense metal müzikte son zamanlarda gözlediğim kadarıyla millet genelde black metal dinliyor. Her ne kadar thrash ve death dinlesem de bu iğrenç black malesef şu anda en popüleri.

• VIKING hocam hemen hemen katılıyorumda...Çok sağlam black yapan 2-3 grup var.Onları küçümsemek ayıp olur.Genel olarak bir yozlaşma sözkonusu o tarzda buna katılıyorum.

Linkin park türk sanat müziği yapıyor bu arada.
  • black metali neden küçümsyorsunuz anlayamadım ayrıca popüler olduğundan dolayı söylediğim bi lafa bu kadar takılmnız yanlış yazıyı tamamen okumanızı tavsiye ederim

@viking kardeş hiphop umsu metal olmaz olsa olsa rap imsi metal olur ilk önce hip hop ın ne olduğunu öğrenmeni tavsiye ederim.başkalarının yanlışından önce kendi yanlışını aramanı tavsiyede ederim.bu arada benim söylediğim bi tarz değil sadece bi benzetmeden ibaret.umarım sözlerimi bi düello olarak kabul edipte beni kötülemeye çalışmazsın.söylediklerim öneriden ibaret hepsi bu
  • quote:

black metali neden küçümsyorsunuz anlayamadım ayrıca popüler olduğundan dolayı söylediğim bi lafa bu kadar takılmnız yanlış yazıyı tamamen okumanızı tavsiye ederim

@viking kardeş hiphop umsu metal olmaz olsa olsa rap imsi metal olur ilk önce hip hop ın ne olduğunu öğrenmeni tavsiye ederim.başkalarının yanlışından önce kendi yanlışını aramanı tavsiyede ederim.bu arada benim söylediğim bi tarz değil sadece bi benzetmeden ibaret.umarım sözlerimi bi düello olarak kabul edipte beni kötülemeye çalışmazsın.söylediklerim öneriden ibaret hepsi bu

Küçümsemiyoruz...Sağlam yapan grup az.Önüne gelen black yapmaya başladı.Ortalık uyduruk gruptan geçilmiyor:)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.