Şimdi Ara

Linkin Park' ın tarzı tam olarak ne? (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
0
Favori
12.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İşin şakası bir yana rap gibi giriyor rock metal tarzı çıkıyor şarkılarında. İğrenç bir tarz. Türkiyede de bunların özentisi manga var. Brutal kullanmıyorlar ama tarz aynı. Berbat + berbat.

Nu-metalmiş... Peh... Korn ve Disturbed dinleyin de nu metal neymiş görün.
  • nü-metal
  • pop , rap - hip hop , hoppidi hop hop
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrYzC

Nu metal

Ne güzel hortlatmışsın konuyu
  • arkadaşlar ben bu konuya cevap werenlerden müzikten anlayan kimseyi goremedim linkin park ilk iki albümünde(hybird theory-meteora)ağırlıklı nu metal yapmışlardır bu son albümlerindeki parçalarının bi kısmı alternatif metal bi kısmıda alternatif rock olarak geçmiştir son albümünü beğenmeğenler linkin parkın yaptığı nu metal surekli dinlendiği zaman sıktığı ve bununda farkında olduklarından böyle bi tarz değişikliğine gitmişler ayrıca son albümünde diğer albümlerin deki gibi parmakla sayılcak kadar az güzel şarkıları yok yani hepsi beğenilerek dinlenilmesi gereken şarkılar ayrıca given up ve no more sorrowda da nu metali azda olsa devam ettirmişlerdir ayrıca nu metali linkin park yanlış tanıtmamıştır tek duzgun yapan grup linkin parktır aslında slipknot vs yanlış şekilde tanıtmışır tabi o gruplar daha eski olduğu için nu metal olarak onların yaptıkları müzik benimsenmiştir ayrıca manga onlara ozenmemiş omların tr temsilcisi olmuştur ve sevilerek dinlenmektedir!!!

• Allahın Mangacısı bize metali öğretiyo ya vay başımıza gelenler...
    Yeni zıpırlar neşe getirdi foruma...
  • ban yememek için sana cvp wermiıorm
  • Şu konuyu hortlanmayın yahu Banlanacam yine burda
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarac42

arkadaşlar ben bu konuya cevap werenlerden müzikten anlayan kimseyi goremedim linkin park ilk iki albümünde(hybird theory-meteora)ağırlıklı nu metal yapmışlardır bu son albümlerindeki parçalarının bi kısmı alternatif metal bi kısmıda alternatif rock olarak geçmiştir son albümünü beğenmeğenler linkin parkın yaptığı nu metal surekli dinlendiği zaman sıktığı ve bununda farkında olduklarından böyle bi tarz değişikliğine gitmişler ayrıca son albümünde diğer albümlerin deki gibi parmakla sayılcak kadar az güzel şarkıları yok yani hepsi beğenilerek dinlenilmesi gereken şarkılar ayrıca given up ve no more sorrowda da nu metali azda olsa devam ettirmişlerdir ayrıca nu metali linkin park yanlış tanıtmamıştır tek duzgun yapan grup linkin parktır aslında slipknot vs yanlış şekilde tanıtmışır tabi o gruplar daha eski olduğu için nu metal olarak onların yaptıkları müzik benimsenmiştir ayrıca manga onlara ozenmemiş omların tr temsilcisi olmuştur ve sevilerek dinlenmektedir!!!

• yaw hepiniz mi bni banlatmak için ugraşıyosunuz
  • Banlanacak ne var ki,gayet medeni şekilde tartışılabilinir bunlar,illa küfüre hakarete mi başvuracaksınız?
  • yok biz arkadaşlarla takılırken biri boyle guldugu zaman ona bişi diyoruzda burda denemiyo işte
  • E burada arkadaşların olmadığına göre diyemeyeceksin tabii...
  • arkadaşlarımın olmasına gerek yok diyeceğim şey ban sebebi
  • atmosferik... gerisini siz getirin
  • Karakteri düzgün, aklı basında, mantıklı her insan burda istediği gibi tartısabilir...
    Ha diyosan ben anlamam söver gecerim, o zaman da söylencek bisi yok buyur söv...(yerse)

Adam gibi tartışmak istersen bu konuyu seve seve...
    Linkin Park, nu-metal isimli uydurma tarzın en rezil örneğidir. RapCore yapar ama nu-metal yaptığını sanıp bu türü yerlere yatırır...
    Metalle hiç bi alakası olmadığı halde nu-"metal" adını alan bu tarzda sadece şekilcilik vardır piyasa vardır.
    Manga, Linkin Park'ın Amerika, Avrupa ve hatta Asya'da da tutmasına güvenerek bi Dj bulup bi beceriksiz gitarist ve sallabaş vokal eşliğinde özenti müziği yapmışlardır. Hatta onların müzik yaptığı iddaa edildiği için bi grup müzisyenimiz intihara teşebbüs etmistir.
  • ben biliyorum Lİnkin parkın türünüü..........:=)

NE İDÜĞÜ BELİRSİZ MÜZİK

http://forum.donanimhaber.com/m_24659272/mpage_1/key_//tm.htm#24659272

bu linke bakda bilgi edin neymiş linkin park=luna park gibi birşey heralde puahhahaha:=))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matchless44 -- 13 Temmuz 2008; 2:44:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: eDDiè

quote:

Orjinalden alıntı: -MaStamindZ-

gothic rap

• quote:

Orjinalden alıntı: -MaStamindZ-

gothic rap

• bu b.kdan konuyu müzik bölümüne her girdiğimde görmekten bıktım
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.