quote:Orijinalden alıntı: Calm Down quote:Orijinalden alıntı: Static-X quote:Orijinalden alıntı: Carrier has arrived quote:Orijinalden alıntı: 4Bs0LuT quote:Orijinalden alıntı: ThunderVolt quote:Orijinalden alıntı: Hypothetical quote:Orijinalden alıntı: hayati54 Metallica 1 Linkin park 2 benim gözümde. Benim içinde Pink Floyd 1 Serdar Ortaç 2 mesela abi geç sen zevkini bilmiyorsun... benim için Megadeth 1 Kibariye 2 Hiçbiriniz müzikten anlamıyorsunuz. Children of Bodom 1, Arap Şükrü 2 Sen de bir şey bilmiyorsun. Iron Maiden 1, İsmail YK 2. Pff sen hiçbişey bilmiyorsun. Death 1, Mustafa Sandal 2. ThreeDaysGrace 1 , Static-X 2 Sevdim seni
quote:Orijinalden alıntı: dexter48 quote:Orijinalden alıntı: raunk Nesi meşhurdur bu linkin parkın. Chester ın haykırışları... Özellikle A Place For My Head Vay anasını. Nası bişey peki Mikael Akerfeldt'inkiler gibi mi, yoksa Chuck Schuldiner gibi mi?
quote:Orijinalden alıntı: Static-X quote:Orijinalden alıntı: Calm Down quote:Orijinalden alıntı: Static-X quote:Orijinalden alıntı: Carrier has arrived quote:Orijinalden alıntı: 4Bs0LuT quote:Orijinalden alıntı: ThunderVolt quote:Orijinalden alıntı: Hypothetical quote:Orijinalden alıntı: hayati54 Metallica 1 Linkin park 2 benim gözümde. Benim içinde Pink Floyd 1 Serdar Ortaç 2 mesela abi geç sen zevkini bilmiyorsun... benim için Megadeth 1 Kibariye 2 Hiçbiriniz müzikten anlamıyorsunuz. Children of Bodom 1, Arap Şükrü 2 Sen de bir şey bilmiyorsun. Iron Maiden 1, İsmail YK 2. Pff sen hiçbişey bilmiyorsun. Death 1, Mustafa Sandal 2. ThreeDaysGrace 1 , Static-X 2 Sevdim seni bkz. nick-eski nick
quote:Orijinalden alıntı: Calm Down quote:Orijinalden alıntı: Static-X quote:Orijinalden alıntı: Carrier has arrived quote:Orijinalden alıntı: 4Bs0LuT quote:Orijinalden alıntı: ThunderVolt quote:Orijinalden alıntı: Hypothetical quote:Orijinalden alıntı: hayati54 Metallica 1 Linkin park 2 benim gözümde. Benim içinde Pink Floyd 1 Serdar Ortaç 2 mesela abi geç sen zevkini bilmiyorsun... benim için Megadeth 1 Kibariye 2 Hiçbiriniz müzikten anlamıyorsunuz. Children of Bodom 1, Arap Şükrü 2 Sen de bir şey bilmiyorsun. Iron Maiden 1, İsmail YK 2. Pff sen hiçbişey bilmiyorsun. Death 1, Mustafa Sandal 2. ThreeDaysGrace 1 , Static-X 2 Rammstein 1 Ajdar 2
quote:Orijinalden alıntı: emre-34bjk quote:Orijinalden alıntı: Calm Down quote:Orijinalden alıntı: Static-X quote:Orijinalden alıntı: Carrier has arrived quote:Orijinalden alıntı: 4Bs0LuT quote:Orijinalden alıntı: ThunderVolt quote:Orijinalden alıntı: Hypothetical quote:Orijinalden alıntı: hayati54 Metallica 1 Linkin park 2 benim gözümde. Benim içinde Pink Floyd 1 Serdar Ortaç 2 mesela abi geç sen zevkini bilmiyorsun... benim için Megadeth 1 Kibariye 2 Hiçbiriniz müzikten anlamıyorsunuz. Children of Bodom 1, Arap Şükrü 2 Sen de bir şey bilmiyorsun. Iron Maiden 1, İsmail YK 2. Pff sen hiçbişey bilmiyorsun. Death 1, Mustafa Sandal 2. ThreeDaysGrace 1 , Static-X 2 Rammstein 1 Ajdar 2 Judas Priest 1 Demet Akalın 2
quote:Orijinalden alıntı: Burn in Hell quote:Orijinalden alıntı: Static-X quote:Orijinalden alıntı: Calm Down quote:Orijinalden alıntı: Static-X quote:Orijinalden alıntı: Carrier has arrived quote:Orijinalden alıntı: 4Bs0LuT quote:Orijinalden alıntı: ThunderVolt quote:Orijinalden alıntı: Hypothetical quote:Orijinalden alıntı: hayati54 Metallica 1 Linkin park 2 benim gözümde. Benim içinde Pink Floyd 1 Serdar Ortaç 2 mesela abi geç sen zevkini bilmiyorsun... benim için Megadeth 1 Kibariye 2 Hiçbiriniz müzikten anlamıyorsunuz. Children of Bodom 1, Arap Şükrü 2 Sen de bir şey bilmiyorsun. Iron Maiden 1, İsmail YK 2. Pff sen hiçbişey bilmiyorsun. Death 1, Mustafa Sandal 2. ThreeDaysGrace 1 , Static-X 2 Sevdim seni bkz. nick-eski nick
quote:Orijinalden alıntı: Static-X quote:Orijinalden alıntı: Burn in Hell quote:Orijinalden alıntı: Static-X quote:Orijinalden alıntı: Calm Down quote:Orijinalden alıntı: Static-X quote:Orijinalden alıntı: Carrier has arrived quote:Orijinalden alıntı: 4Bs0LuT quote:Orijinalden alıntı: ThunderVolt quote:Orijinalden alıntı: Hypothetical quote:Orijinalden alıntı: hayati54 Metallica 1 Linkin park 2 benim gözümde. Benim içinde Pink Floyd 1 Serdar Ortaç 2 mesela abi geç sen zevkini bilmiyorsun... benim için Megadeth 1 Kibariye 2 Hiçbiriniz müzikten anlamıyorsunuz. Children of Bodom 1, Arap Şükrü 2 Sen de bir şey bilmiyorsun. Iron Maiden 1, İsmail YK 2. Pff sen hiçbişey bilmiyorsun. Death 1, Mustafa Sandal 2. ThreeDaysGrace 1 , Static-X 2 Sevdim seni bkz. nick-eski nick hort