Şimdi Ara

LINKSYS WAG160N 300MBPS KABLOSUZ-N ADSL2+ MODEM GOLD 77TL (Fiyat Değişti Fırsat Bitti!!) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
3.637
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gold tarafından irtibat kurulmadan direk ürünü gönderilen oldu mu?

stok yok diye banada mesaj geldi.

100 kişi almıştır 30 kişiye temin edersin 70 kişiye temin edemezsin. böyle bir durumu anlarız. ama bir kişi çıkıp bana gönderildi diyebilir mi?
  • bana da temin edemiyoruz dediler iki gundur ıptal edın dıyorum daha muadıl urun gonderelım dıye mail atıyorlar.
  • 1- Hızlıalda bile satılan ürünü stok yok diyerek kandırmaya çalışıyorlar.
    2- Muadil ürün ile değiştirebiliriz diyerek dandik bir tplink ürünü sundular ben ise onlardan wag320n modelini talep ettim.
    3- Siparişimi iptal etmediğim halde kendi başlarına iptalini yaptılar.

hakaret etmedim. bu yaptıklarını kendinleri değerlendirsin.
  • Bana bilgi vermeden siparişimi iptal etmişler.

Yani olmayan ürünü satmışlar bize ve parasını da afiyetle yemişler.
  • arakadaşlar..tüketici kanununa göre tek taraflı iptal edemezler..dandik tplinkleri ne yapalım..

bu kadar teslimiyetçi olmamakta fayda var.

ellerinde satışta anı markanın muadil ve üst model 5 modeli daha var.. versinler wag 320 modemi o zaman!!

iptal ediyorlarsa bir bakıma daha iyi..diğer türlü 30 işgünü-40 gün kadar bekleyip tüketici hakem heyetine gidecektik..

şimdi tek taraflı iade işlemi yaparlarsa en azından 25-30 gün önceden ve dahada haklı olarak tüketici hakem heyetine gidebiliriz..

bende bekliyorum..iptsl ettik demelerini..

bir dosya yaptımki..hakem heyetinde kesin kazanacak gibi(zaten bolcada malzeme verdiler sağ olsunlar)

inşallah kapılarına icra ile dayanmak nasip olur,10 gündür bana çektirdikleri sıkıntıyı misli ile ödetmek için bekliyorum..

karar çıkana kadar tt dandik modemine devam.

vazgeçmeyin..hakkınızıda arayın.

• Sitede modem siparişim isteğim iptal edildi görünüyor.
    Bu arada microSD değişime gönderdiğim bluetooth kulaklık ile bugün geldi.
  • Arkadaşlar bende 2 tane sipariş etmiştim, bana da Emel adlı yetkili bir mesaj göndermiş, ürünü iptal edemeyeceklerini muadil ürünün ise şu anda sitelerinde satışta olan aynı firmanın üst modeli olacağını belirttim. Hepimiz tüketici mahkemesine başvuralım. Bu tip firmalar dik duruşlu müşteri karşısında hiçbirşey yapamazlar. Firma yetkilisine yasal süreyi beklediğimi siparişimin iptal edilmesi durumunda Mahkemede hakkımı arayacağımı belirttim.
    13 haziran itibariyle mahkemeye başvuru yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgisayarogretmeni -- 13 Haziran 2012; 10:31:04 >
  • Arkadaşlar genel anlamda parayı alıp kullanmaları ile alakalı büyük bir gazetede çalışan ekonomi muhabiri abimle görüştüm. Bu olay haftasonu haber olacak. Sizden ricam firmanın bu ve bundan önceki indirimde yaptıklarına dair doneleri iletmeniz. Bakalım haberden sonra da bu kadar rahat davranabilecekler mi?
  • Arkadaşlar nerede bu şöyle yapacam böyle yapacam diyenler. Günllük 400 bin civarı satan bir gazetede haber yaptıracağım diyorum. Bakın ondan sonra ne olacaklar.
  • Bencede bu firmaları afişe etmek en güzeli, müşteriyi adam yerine bile koymuyorlar. Ben Mahkemeye başvurumu yaptım bakalım ne olacak.
  • Arkadaşlar,
    LINKSYS WAG160N model almıştık...

Hanım gelen kargoyu almış ve bana telefon edince markasını sordum tam bir şoktayım.
    Bu rezil herifler muadil ürün göndermişler, TP-Link...

1. Bana sormadan siparişi iptal ediyorlar,
    2. Benim onayımı almadan Başka dandik bir markanın ürününü gönderiyorlar.
    3. Yani bir nevi bizim paramızla satılmayan ürünleri bize kakalamaya çalışıyorlar.

Bu mudur ticaret ahlakı!?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xconnect -- 15 Haziran 2012; 13:53:18 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.