Şimdi Ara

LINKSYS WAG160N Modem Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Modemin sahibi arkadaşım kuramadığını söyledi... Bende getir bakalım dedim?
    Benim Pc'me(XP SP2) kurduk Modem 10 numara çalışıyo...
    Arkadaşın evinde Windows Vista ve (Xp-SP2) de denedik ikisinde de kurulum yapamadan hata verdi... Aynı hatlarla ve ethernet kablosuyla inca marka bir modemle denedik... O modem çok iyi çalışıyo...
    Sonuç şu ki Ağ kurulum sihirbazında hata veriyor... Bu problemi nasıl çözeriz...
    Evdeki Tel hattında problem yok ki diğer modemi çalıştırıyor.
    Modemde problem yok ki benim evde çalışıyor...
    TTnet soruna bakmıyor modem hatası modemide servis çalışıyor diyor haklı olarak arkadaşa yardımcı olacak biri varmı?
    Çözüm lütfen
    saygılar

• sorununuz düzeldimi acaba ben belki bir nebzede olsa yardımcı olabilirim sanırım!
  • arkadaşım aynı modemden bende kullanıyorum ancak modemde belli başlı sıkıntılar var. firmware update ini güncellemeniz gerek ama yetmiyor. ondan sonra sınırlı bağlantı hataları alıyorum. durduk yere makinam sınırlı bağlantı nedeniyle ip alamıyor. sorun ile ilgili bi çözümü olan varsa lütfen cevaplasın. linksysi aradım adamlar modemi gönder diyolar... mail : fatih.elmas@windowslive.com
  • Arkadaşım Çözümü buldum biraz geciktim kusura bakmayın :) Çözüm Şu Benim eve tekrar getirdim kendi pc mde onun kullanıcı adı ve şifresini tanımladım... ve modemi kapattım
    Arkadaşın evine götürüp tel hattı ve elektrik kablosunu prize takıp wireless dan şifresini girip bağlandım... Garip ama gerçek ki arkadaşın bu zaman içerisinde evine Linksys'dan teknik servis ekibi dahi gelip çöüzm bulamadı :) Ben buldum :) Saygılar ilginize teşekkürler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.