Şimdi Ara

linkteki ps3 lerden hangisi alınabilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    8 yaşında çocuğum var. nintendo wii si var. ama artık ps istiyor. wii yi sattık.
    ucuz yollu bir ps3 alacağım kendisine.
    500tl ye kadar bütçemiz var.
    kopya oyun oynanmayacak.
    bazen 2 kişide oynayabiliriz :)
    online oyun oynama imkanımızda var.
    daha çok platform oyunlarından hoşlanıyor.

aşağıdaki ps3lerden hangisini tavsiye edersiniz. yada başka ne tavsiye edersiniz bu konu cahili abiniz/kardeşinize ?

sahibinden.com

iyi forumlar herkese

• Dostum yanında oyun alabileceğin mümkünse 2 kollu slim modellerden tercih edebilirsin.320 Gb veya 500 gb modellerinden.500 TL civarı idealdir bence.
  • Volmond kullanıcısına yanıt
    Anladım. Bu nasıl?
    Gene aralarında en iş göreni gibi.
    Kargo bedava. 2 kollu. Gow 3, gta v, fifa 14 hediyeli

burada

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahsins

Anladım. Bu nasıl?
    Gene aralarında en iş göreni gibi.
    Kargo bedava. 2 kollu. Gow 3, gta v, fifa 14 hediyeli

burada

gayet uygun fiyat

buradanda bakabilirsiniz:http://forum.donanimhaber.com/forumid_626/tt.htm

• Kesinlikle 12 gb almayın baslangic olarak bunu söyliyeyim çünkü alanlar gerçekten sonradan hafıza sıkıntısı çekiyor
    2. Olarakta ilk cikan fat kasalarin bazilari orjinal ps2 oyunlarinida oynatabiliyor temiz makine bulmaniz zor ama ben alirken bilseydim 500gb super slim yerine fat kasa alirdim bunuda söyliyim istedim
    Birde bence yinede alırken orjinal oynasaniz dahi kirilabilen bir model alin belki ilerde cok oyun oynamak icin kirdirmak isteyebilirsiniz
    Iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    160gb yeterli gelir mi? Hdd için.

• quote:

160gb yeterli gelir mi? Hdd için.

Hocam VAllaha ben oyunlarımı genelde kutulu alıyorum eger kırdırma yaparsanız yada psnden oyun alırsanız 10 oyun falan en az alır içine ama benim gibi kutulu oyun kullancaksanız genel olarak fazla bile gelir

Sahibine mesaj attım bakalım. Cevap gelsin ödemesini yapacağım.
    İnşallah sıkıntı olmaz.
    burada

500tl ye kadar gta5 li ps3 öneriniz varsa açığım arkadaşlar

• quote:

Sahibine mesaj attım bakalım. Cevap gelsin ödemesini yapacağım.
    İnşallah sıkıntı olmaz.
    burada

500tl ye kadar gta5 li ps3 öneriniz varsa açığım arkadaşlar

Hocam iyi arastirdiniz mi ben bircok farkli yere bakardim yerinizde olsam

Çokda araştırmadım. Satan adamda mesajıma cevap yazmadı.
    Jtag lı xbox larada kayıyor gözüm.
    Kopya oyundan çok online oyun daha çok ilgimi çekiyor. Ama gel gör kopya oyunda başka bir dünya. Kararsız kaldım hani..

• quote:

Çokda araştırmadım. Satan adamda mesajıma cevap yazmadı.
    Jtag lı xbox larada kayıyor gözüm.
    Kopya oyundan çok online oyun daha çok ilgimi çekiyor. Ama gel gör kopya oyunda başka bir dünya. Kararsız kaldım hani..

Hocam aslinda xbox360 ps3ten daha iyi 4yasindan beri ps oynayan biri olarak soyluyorum bunu ama xboxta online oynayacaksaniz xbox live gold gerekiyor buda her yil 99tl para vermeniz demek bu durum xbox one ve ps4 tede var ben sirf bu yuzden yeni nesil konsol almayacagim ha sorunuza gelirsek bence siz kirilabilen ama kirik olmayan bir ps3 alin daha sonra 2.el online oyunlar alin bi online oyunun tadina bakin baktiniz olmadi kirdirirsiniz makinayi ama dikkat edin slimlerde her kasa kirilamiyor superslimlerde hicbiri kirilamiyor bunu netten tam olarak veren siteler var onlara dikkat edin baska sorunuz olursa cekinmeden sorun

bulduğum xbox lar okadar haşatki daha kargoda rrod verecek cinstendi hepside.
    bende bulduğum en temiz ps3 ü aldım bakalım. kırılabilen 1 tane bile ps3 bulamadım.
    açıkçası multiplayer bence hepsinden önemli. çünkü multiplayer oyanayacağım diye gidip fiber internet aldım. her ay 55tl ödüyorum internete. bari faydasını göreyim :)

cihaz 12gb ama evde 2.5" kullanılmamış 160gb hdd var. onu takabilirim. süperslimlere takılıyor gördüğüm kadariyle.
    40tlye gow ascending
    20tlye pes 2014 aldım kodu kullanılmamış

bide bu gta 5 de online kod oluyor mu ? ücretsiz multiplayer oynanabiliyor mu psn de ? goggle de aradım ama bulamadım pek. gta5 de alacağım. ama online kod olayını anlayamadım.

bide 2. el gta5 alırken nelere dikkat etmek lazım. haritalı olanları falan var. farkedermi gta5 de ?

bunu aldım. hayırlısı bakalım

https://ci6.googleusercontent.com/proxy/pWC5aUE9HGv6GyD7YOMDSOFGjikIqiXblrW-pxJXiGhb8dQHegvrFRgK_i_Wa9WOY6nwlnf-LOn__gDRggIhbD6RGMJ9_MMGRfs1K2xCtDhhaqiZFrCfXU_7ka7zwnpiwbb8FBna_GDplgpG30LuPvI=s0-d-e1-ft#http://image5.sahibinden.com/photos/77/67/42/209776742_0528aadac0458e64d66fb383fed86188.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahsins -- 13 Mayıs 2015; 11:31:37 >

• Ooooo hayırlı olsun dostum 350tl çok iyi fiyat
    Gta5in ps3 e yukleme yapmasi gerekiyor buda sanirim 10gbdan fazla bazi oyunlar boyle iste o yuzden hddyi kullanman gerekebilir
    Gta5 ben daha yeni 2 .el aldim online kod yok tak oyna
    Suana kadar sadece story modunu oynadim ama pek begenmedim hocam ya fazla sey kacirmazsin
    Nerde o vice cityler san andreaslar bu onlara göre cok vasat
    Haritayi nabacaksin cd de cizik yoksa problem yok bende var haritada ne ise yariyor ki sanki
    Ps3 te tum oyunlarin onlinei bedava bu yuzden ps4 felan almayacagim adamlar her yil 150tl istiyor
    Online olarak call of duty serisi muhtesem sirf bu seri yuzunden tutuyorum ps3ü advanced warfare haric birini al oyna hocam mutlaka
    Gta 5 olayinda da bence almayin ya cidden ustelik 8 yasinda cocugunuz varmis oyundaki cinsellik icki pislik bilmem ne her seyin dozajini artirmislar ben kardesimin yaninda oynayamiyorum oyunu online denemedim ama story rezalet zaten tabi siz bilirsiniz ama gta 5 icin birde hdd degisme olayina falan girmeyin diye soyliyim dedim

valla cihaz geldi orjinal kutusunda. çizik dahi yok. hemen çalıştırdım. ama görüntü çok kötü. wii den bile kötü neredeyse. orjinal kompozit kablo çıktı için.
    hdmi kablo alsam değişir mi acaba ?
    gta5 2. eller 90 tl civarında. 10tlde kargo olsa 100tl. baktım sıfırı kargo dahil 115tl. sıfırını aldım. biraz oynayayım beyenmezsem veririm ilanı :)
    ama bu görüntü kötülüğü kafamı karıştırdı.
    bizdeki televizyon 40" vestel led tv.
  • Kesinlikle hdmi kablo ile kullanın aleti. Dünya kadar fark edecek. Ne model bir kablo aldığınız pek fark etmez, gidin bir elektronik mağzasına hdmi kablo sorun. Max 40 TL verin kabloya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LV-426 -- 14 Mayıs 2015; 13:44:18 >
  • hocam hdmisız olmaz bende ilk başta hdmisız bağladım oha bu nelan ps2 daha iyiydi dedim sonra meğersem hdmi lazımmış bir arkadaştan öğrendim gittim aldım ben 10-20tl mı ne vermiştim kesinlikle alın hdmi
  • Verdim siparişini hdmi kablonun. kargo dahil 12tl ye aldım. 5-6tl likleride vardı ama dedim orta halli bişey olsun.
    Evdeki hddyide taktım. Hdd takma aparatına baktım 50tl diyor. Kağıt sıkıştırarak taktım. İnşallah bişeyolmaz. Açılışta gördü hddyi şimdi dosyaları kopyalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahsins -- 15 Mayıs 2015; 10:17:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.