Şimdi Ara

Linpus yüklü fakat ubuntu kurulamıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Elime bir laptop geçti, linpus linux yüklenmiş, acerin fabrika çıkışlı yüklü gelen ürünü!
    Usb'ye ubuntu 12.10 yazıp usb'den sistemi kurarım diye düşünüyordu fakat BİOS'ta USB ve diğer hiç bir seçenek ENTER koutuna sanki F5 (yenileme) şeklinde tepki veriyor.... Ve Dos açıldığında dda root localhost/]# şeklinde bir yazı çıkıyor...
    Yardımlarını bekliyorum, ubuntuyu kurmak istiyorum... Selamlar.

• Arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum, daha önce Vista yüklü bir laptoba vistayı kaldırıp ubuntuyu rahat bir şekilde yüklemiştim buradaki sıkıntı nedir acaba?????
  • Usbye nasıl yazdırdıniz kalıbı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • universal usb ınstaller ile... yazdırdım...
    DOS' tan birşeyler yapmaya çalıştım, usbden başlat gibi bir şey aradım internetten ama böyle bir komut yok galiba, siyah ekrana Isusb yazınca da bir şey gelmiyor...
    ne yapacağıı karıştırdım, laptop yatıyor evde... o bana ben ona bakıyorum :)
  • acer'in insanları linuxtan soğutmak için linux linpusu sorunlu yüklediği gibi teoriler de var internette ama doğru mu yüklenmiş yoksa yanlış mı yüklenmiş işin ehilleri anlar...
    linux linpus'un üzerine ubuuntunun rahataça yükleneceğini düşünüyorum... ama bir türlü olmuyor...
  • Universal USB Installer ile yazdırılan ISO dosyalarında sorunlar olduğuna bir çok defa şahit oldum. Alternatif olarak Linux Live USB Creator veya Unetbootin denemenizi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelebekx3 -- 29 Aralık 2012; 13:07:32 >
  • Usb format atıp, ubuntuyu masaüstüne indireceğim, oradan da Creator ile usb yazacağım... Bakalım olacak mı bu sefer, teşekkür ederim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows vs ubuntu
    4 yıl önce açıldı
    Linux Mint Bluetooth sorunu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.