Linux ve cpanel , cpanel ve linux bunlar birbirisi için yaratılmış ayrılmaz ikililer. cpaneli değişmem hiçbirşeye.
quote:
Orjinalden alıntı: yusuf okur
Linux ve cpanel , cpanel ve linux bunlar birbirisi için yaratılmış ayrılmaz ikililer. cpaneli değişmem hiçbirşeye.
+1
quote:
Orjinalden alıntı: yusuf okur
Lütfen arkadaşlar Pleskimi ezmeyin garibimi hor görmeyin hepiniz işi düşüyor sonuçta ona
Şaka bir yana plesk panel dünyadaki en iyi paneldir. Peki neden hata veriyor diyeceksiniz onuda söylim hırsızın hiç mi kabahatı yok diye cevap verecem size. burda hırsız işletim sistemimiz oluyor. Emin olun plesk hatalarının %80 inde kapahatişletimsisteminin.
Linux plesk konusuna gelince çok hızlı ve sorunsuz derim size. ayrıca plesk 1 saatde çöktü yazmış arkadaş yok öyle bir şey. programı silmediğin sürece çökmez emin ol..
Saygılarımla,
Hatta tam tersine plesk linuxta windowsa göre daha iyi performans veriyor bundan emin olabilirsiniz.
Ama tabiki benimde kafamda ki düşünce ve uyguladığım ;
Windows > Plesk
Linux > cPanel
Saygılarımla ,
quote:
Orjinalden alıntı: D!Gé
Hatta tam tersine plesk linuxta windowsa göre daha iyi performans veriyor bundan emin olabilirsiniz.
Windows > Plesk
Linux > cPanel
Saygılarımla ,
Katılıyorum hız konsusunda windowsa göre daha iyidir linux plesk panelde ama kullanan fazla yok nedense..
Ben şunu bilirim Plesk Plesk Plesk :) boşuna almadık myplesk.org u
Saygılarımla,
Oda doğru bakalım dünkü konuştuğumuz işi netleştirebilirsek bizde yakında linux + plesk kullanırız değil mi ?
çöktü önceki plesk şimdi 64 bit plesk kurduk.İnş daha sorun çıkmaz.Ama bence en iyisi centos+cpanel dir.
quote:
Orjinalden alıntı: D!Gé
Windows > Plesk
Linux > cPanel
Saygılarımla ,
+10000 katılıyorum cpanel windows için çıkartsa eminim plesk iflas eder
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme