Şimdi Ara

linux da plesk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar linux sunucuda plesk kullanımının bir dezavantajı olur mu?

• anlaşılan olurmuş demin plesk çöktü cpanel e dönüyorum :)
  • nasıl çöküyo 1 saat içinde?
  • İlginç. Linuxta plesk kullanan çok kişi var çökmedi halen kullanıyorlar
  • windows ta plesk daha kullanışsızmış , windowsun hataları yüzünden , 1 saat içinde çökmesi ilginç
  • ben kullanıyorum linuxta plesk
  • Linuxte Tavsiye Edeceğim Tek Panel Directadmin Dir Hem Ücretsiz Hemde Pratik Kullanımlı Süper Bir Şey Directadmini Hiç Bi Panele Değişmem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.5 linux server kurma
    12 yıl önce açıldı
    Windows vs ubuntu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Linux ve cpanel , cpanel ve linux bunlar birbirisi için yaratılmış ayrılmaz ikililer. cpaneli değişmem hiçbirşeye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusuf okur

Linux ve cpanel , cpanel ve linux bunlar birbirisi için yaratılmış ayrılmaz ikililer. cpaneli değişmem hiçbirşeye.

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusuf okur

Linux ve cpanel , cpanel ve linux bunlar birbirisi için yaratılmış ayrılmaz ikililer. cpaneli değişmem hiçbirşeye.

Lütfen arkadaşlar Pleskimi ezmeyin garibimi hor görmeyin hepiniz işi düşüyor sonuçta ona

Şaka bir yana plesk panel dünyadaki en iyi paneldir. Peki neden hata veriyor diyeceksiniz onuda söylim hırsızın hiç mi kabahatı yok diye cevap verecem size. burda hırsız işletim sistemimiz oluyor. Emin olun plesk hatalarının %80 inde kapahatişletimsisteminin.

Linux plesk konusuna gelince çok hızlı ve sorunsuz derim size. ayrıca plesk 1 saatde çöktü yazmış arkadaş yok öyle bir şey. programı silmediğin sürece çökmez emin ol..

Saygılarımla,

• Hatta tam tersine plesk linuxta windowsa göre daha iyi performans veriyor bundan emin olabilirsiniz.

Ama tabiki benimde kafamda ki düşünce ve uyguladığım ;

Windows > Plesk

Linux > cPanel

Saygılarımla ,
  • quote:

Orjinalden alıntı: D!Gé

Hatta tam tersine plesk linuxta windowsa göre daha iyi performans veriyor bundan emin olabilirsiniz.

Windows > Plesk

Linux > cPanel

Saygılarımla ,

Katılıyorum hız konsusunda windowsa göre daha iyidir linux plesk panelde ama kullanan fazla yok nedense..

Ben şunu bilirim Plesk Plesk Plesk :) boşuna almadık myplesk.org u

Saygılarımla,
  • Oda doğru bakalım dünkü konuştuğumuz işi netleştirebilirsek bizde yakında linux + plesk kullanırız değil mi ?

• çöktü önceki plesk şimdi 64 bit plesk kurduk.İnş daha sorun çıkmaz.Ama bence en iyisi centos+cpanel dir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: D!Gé

Hatta tam tersine plesk linuxta windowsa göre daha iyi performans veriyor bundan emin olabilirsiniz.

Windows > Plesk

Linux > cPanel

Saygılarımla ,

+10000 katılıyorum cpanel windows için çıkartsa eminim plesk iflas eder
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.