Şimdi Ara

Linux ( linux mobil ) İşletim sistemi olan PDA modeli aranıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

PDA almayı düşünüyorum..Windows mobile olsun Linux işletim sistemi olsun Wİ-Fİ olsun dokumatikli ekran olsun...Böyle bi modeli var mı?? Bende pek bulamadım :( Bi modeli öenri yazmasını bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesut-1984 -- 28 Kasım 2008; 19:33:26 >

• İşletim sistemi linux ve windows mobile..???? Sanırım bir yanlışlık yapıyorsunuz.. Sizce windows ne peki ..?

Yanlış bildiğiniz birşey var gibi geldi bana..
  • htc nin bazı modellerine linux kuruluyor.
  • Üstad,
    Bahsettiğiniz, linkdekinin benzeri bir force patch uygulaması. Windows içinde bi kıçlık yer açıp linux çalıştırıyorsunuz.

http://www.pcreview.co.uk/articles/Windows/Run_Linux_in_Windows/
  • aslında cok var fakat buralarda az malesef :(
    motorola nın bırkac modelı sadece...
    bu sıtede orneklerını gorebılırsın lınux pda'ların :
    http://www.linuxdevices.com/articles/AT9423084269.html
  • Hem linux hem de WM olmaz gibi geliyor bana arkadaşlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mesut-1984

Arkadaşlar

PDA almayı düşünüyorum..Windows mobile olsun Linux iletişim sistemi olsun Wİ-Fİ olsun dokumatikli ekran olsun...Böyle bi modeli var mı?? Bende pek bulamadım :( Bi modeli öenri yazmasını bekliyorum...

Kardeş başlığı düzelt istersen , Linux iletişim diye birşey yok İşletim sistemi olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba
    Linux tabanli (linux degil, Linux mobile diyebiliriz) GSM ozelligi olmayan, wifi, bluetooth, dokunmatik 4.1 inch ekran, uzun batarya (wifi 6-7 saat), fiziksel klavye, kaliteli yukses ses, vga kamera, Debian Linux yuklenebilirlik, GPS ( ucretli-wayfinder) vs ozellikli Nokia N810 tavsiyem...
    Arastirin tabiki...
  • Merhaba linux yüklenebilen cihazlar : Treo 600 - 650 -750w Htc touch - touch hd - diamond

Windows Mobile işletim sistemi linuxta işletim sistemi. Windows mobile ve linux olan cihaz derseniz xp ve vista olan cihaz gibi bi mantık olur. Ayrıca şunu da belirteyim ki linux yüklemek için çok büyük zahmetler gerkemekte ve var olan herşeyi silmektedir. windows mobile ve linux birarada olması için rom u ve iç belleği 256 mb olan bir cihaz gereklidir.

Deneyimlerim sonucu treo 650 de linux en başarılı olarak gördüm windows mobile en seri htc x7501 de çalışıyor 1gb ramden olsa gerek :)
    Saygılarımla
  • Affederseniz arkadaşlar anlamsız başlığı açtım yeniden düzelttim..

dj4u arkadaşımızın yazdığı modelleri ise HTC touch modeli araştırıyorum mükemmel bi PDA dır..Diğer marka ve modelleri ise araştırıyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.