Merhaba arkadaşlar. Windows 10'un gelmesiyle birlikte ortaya çıkan can sıkıcı problemler nedeniyle Windows 8.1 sistemimin yanına Linux Mint Cinnamon kurdum ve yavaş yavaş öğrendikçe Windows'da alışık olduğum yapıyı Mint üzerinde oluşturmaya çalışıyorum. [simage][/simage] Ancak kodlar ve Linux'un detaylarına fazla vakıf olmadığımdan karşıma çıkan bir sorunu çözemedim. Eminim basit bir yolu vardır.
Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim. Ekte verdiğim ekran görüntüsündeki hata mesajını nasıl düzeltebilirim?
TerraMinoT
kullanıcısına yanıt
Komut satırnı aç hocam.
Önce
sudo apt-get autoremove
ardından da
sudo apt-get upgrade
komutlarını yürüt. Sonra bilgisayarı yeniden başlat ve güncelleme yöneticisini tekrar aç.
Basit bir GPG anahtarı sorunu bu, yukarıdaki öneriyi uygulamayın, Linux Mint'de yeni kullanıcı iseniz olası sürprizlerle karşılaşmamak için güncellemelerinizi Güncelleme Yöneticisi yardımıyla yapmaya devam ediniz.
Sorunu çözmek için bağlantıdaki bilgileri referans alabilirsiniz.
Bilgiler için teşekkür ederim. Komutları ve linkini verdiğiniz sayfayı not ettim. Linkteki sayfada anlatıldığı şekilde anahtar kayıt işlemini de yaptım.
Artık hata mesajı almıyorum. Yardımınız için çok teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme