Merhabalar, Min 2 Gb alan 20 Gb aylık trafik Domain ya da database gibi şeylerdeki sınırlandırmaların can sıkmadığı ve yarım gün içinde olsa, bir süreliğine test edebileceğim bir paket istiyorum.
Ödemler ilk zamanlar için aylık olacak, paypal ve referans gösterebilen kişiler tercih sebebidir. Öncelikli amacım satış yapmak değil, kendi sitelerimi bir araya getirmek.
teklifleriniz için şimdiden teşekkürler.
Deneme süresi hariç size yardımcı olabilirim
2 GB Web Alanı 20 GB Trafik (Aylik) Limitsiz Alt Özellik cPanel 11 Türkçe Hazir Site Kurulum Araci Hazir Web Tasarim Araci Özel Nameserver Olusturma Günlük/Haftalik/Aylik Yedekleme Lokasyon ABD
İlk ay: 10 TL Diğer aylar 15 TL den saglayabılırım
Merhabalar, Min 2 Gb alan 20 Gb aylık trafik Domain ya da database gibi şeylerdeki sınırlandırmaların can sıkmadığı ve yarım gün içinde olsa, bir süreliğine test edebileceğim bir paket istiyorum.
Ödemler ilk zamanlar için aylık olacak, paypal ve referans gösterebilen kişiler tercih sebebidir. Öncelikli amacım satış yapmak değil, kendi sitelerimi bir araya getirmek.
teklifleriniz için şimdiden teşekkürler.
:) dün denk gelseydi direk atlardım, şimdi bir arkadaşla bir haftalık deneme de anlaştık. sonrasında direk buna bakacağım :) hatta istersen neterol tavsiye etti derim :)
harbi sağolasın, en uygun fiyatlıyı sen verdin :)
Web Alanı : 4 GB Aylık Trafik : 64 GB Pop3 E-Mail : Sınırsız MySQL : Sınırsız Kontrol Panel : cPanel / Whm Yedekleme : Günlük Destek : 7 /24 Aylık : 9.99 TL Yıllık : 99.99 TL