Bildirim
Linux tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
vaktin bolsa ve sorun çözmeyi seviyorsan kur derim. ayrıca 2016 yılında bolca aptalca kodlar yazacaksın 90 lardaki gibi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Gren Gablin
vaktin bolsa ve sorun çözmeyi seviyorsan kur derim. ayrıca 2016 yılında bolca aptalca kodlar yazacaksın 90 lardaki gibi.
Sen hangi ara anti-linuxer oldun? -
Linux Mint Cinnamon,
Daha akıcı olsun diyorsan
Linux Mint Xfce -
Cevap için teşekkürler. Ubuntu konusunda ne dersiniz. Eski sürümlerden falan kursam nasıl olur? -
Ubuntu'nun unity arayüzü daha da ağır. Xubuntu ya da Lubuntu kurabilirsin.
Bunların arayüzleri oldukça çağ dışı görünüyor. Günümüz tasarımına Mate ve Cinnamon daha yakın. -
-
Linux öğrenmek istiyorum, biraz zorluk çekeyim diyorsan; Manjaro 16.06.01 XFCE sürümünü öneririm, LM XFCE'den daha hızlı çalışıyor, tabi benim deneyimlediğim kadarıyla. Ama yok Linux kullanayım, kolay olsun diyorsan, Linux Mint 18 Mate ya da XFCE'yi öneririm. -
Linux Mint 18 Mate veya Xfce size uygun olurquote:
Orijinalden alıntı: BasiliKalanCtrl
Linux öğrenmek istiyorum, biraz zorluk çekeyim diyorsan; Manjaro 16.06.01 XFCE sürümünü öneririm, LM XFCE'den daha hızlı çalışıyor, tabi benim deneyimlediğim kadarıyla. Ama yok Linux kullanayım, kolay olsun diyorsan, Linux Mint 18 Mate ya da XFCE'yi öneririm. -
Manjaro ii görnüyor windows dan gelenler için . steam de standart olarak yüklü -
quote:
Orijinalden alıntı: noctuad15s
Manjaro ii görnüyor windows dan gelenler için . steam de standart olarak yüklü
Steam i zaten sitesinden yukleyebilirsiniz istediginiz Linux a
Manjaro yeni ogrenen icin zor olur,Arch tabanli -
Ben mint kullaniyorum ama arch manjaro geçmeye düşünuyorum yeni sürüm normal kullanıcı için uygun diye youtube falan paylaşimlar var -
Manjaro 15.12'de zordu hocam her şey, güncelleme bile almıyordu, 16.06'da baya kolaylaştı her şey, Türkçe destek forumu da olduğundan Manjaro-Arch ile ilgili sorunları çözüyorlar hemen. Linuxla ilgili bir sorunsa zaten direkt buraya, Ubuntu-Tr'ye ya da LinuxMint.Net.Tr'e sorulabilir.
Edit: imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BasiliKalanCtrl -- 29 Eylül 2016; 22:43:32 > -
Manjaro XFCE kurdum artik su an hizi iyi gibi,hep windows kullandim simdiye kadar umarim alismasi zor olmaz.
Bu arada linuxta guvenlikle ilgili dikkat edilmesi gereken bir sey var mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: mxg2sfd
Manjaro XFCE kurdum artik su an hizi iyi gibi,hep windows kullandim simdiye kadar umarim alismasi zor olmaz.
Bu arada linuxta guvenlikle ilgili dikkat edilmesi gereken bir sey var mi?
Sistem ayarlarindan guvenlik duvarini acik yapin.Baska birseye gerek yok :) Bir de bilmediginiz programlari yuklemeyin :) -
Dogrudur,uc sene once denemistim azap gibiydi
Su an Mint 18 kullaniyorum,Ubuntu tabanina baya alistim
Linux Mint Tr de uyeligim var zaten -
quote:
Orijinalden alıntı: Yağsız Makarna
quote:
Orijinalden alıntı: Gren Gablin
vaktin bolsa ve sorun çözmeyi seviyorsan kur derim. ayrıca 2016 yılında bolca aptalca kodlar yazacaksın 90 lardaki gibi.
Sen hangi ara anti-linuxer oldun?
anti değilde gerçekleri söylüyorum yoksa linuxla bir problemim yok sadece son kullanıcıya uygun bir sistem değil. ayrıca açık kaynak yazılım kesinlikle desteklenmesi gereken birşey. -
Dostum Linux Mint 18 i bir dene istersen,3-4 sene once dedigin gibi son kullanici icin zordu.Su an cok rahat
Bende son kullaniciyim,yillarca Windows kullandim.Windows 10 dan gectim,sadece Linux kullaniyorum -
laptop un kapağını kapadığımda uykuya geçmiyor nedeni ne olabilir? power manager ayarlarını denedim yine olmadı.quote:
Orijinalden alıntı: ***Leopard***
Dostum Linux Mint 18 i bir dene istersen,3-4 sene once dedigin gibi son kullanici icin zordu.Su an cok rahat
Bende son kullaniciyim,yillarca Windows kullandim.Windows 10 dan gectim,sadece Linux kullaniyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: ***Leopard***
Bende son kullaniciyim,yillarca Windows kullandim.Windows 10 dan gectim,sadece Linux kullaniyorum
denedim zaten wireless adaptörü tanımadı baktım sorunları çözmek için birkaç farklı yol anlatmışlar hangisini uygulayacağımı anlamadım yine birsürü kod istediler.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X