arkadaşlar windows 7 den kali linuxa geçirdim külüstürü benim bilmediğim ve yedeklemediğim dosyalar varmış silinmiş midir nasıl geri getirebilirim acilen yardım edebilecek birisi var mı pls tşk
bilen birisi çıkar inşallah
Selamlar.
Kurulumu yaparken disktte biçimlendirme yaptınız mı veya iki sistemi yan yana mı kurdunuz. Ayrıca biçimlendirme yaptı iseniz dosyalarınız çok ciddi ise sizin için kurtarma senaryosuna göre hareket edilebilir. Bilgi verebilirseniz duruma göre ilerleriz.
biçimlendirme yaptım dosyalarımı kurtarmak için hangi yolu izlemeliyim?
ölümünemokokokoÖ
kullanıcısına yanıt
Hızlı Biçimlendirme ise kurtarma şansınız var. Recuva ile tarayın. GetDataBack for NTFS ile formatlanmış sürücüler olanı işaretleyip tarama yapmasına izin verin ardından biçimlendirmeden önceki olan yapıyı seçin. Dosyalarınızı göreceksiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Karanlık Ülke
Hızlı Biçimlendirme ise kurtarma şansınız var. Recuva ile tarayın. GetDataBack for NTFS ile formatlanmış sürücüler olanı işaretleyip tarama yapmasına izin verin ardından biçimlendirmeden önceki olan yapıyı seçin. Dosyalarınızı göreceksiniz.
bu işlemi yapabilmem için windowsu tekrar mı kurmam gerekiyor linuxten halledebileceğimi mi söylüyorsunuz
ölümünemokokokoÖ
kullanıcısına yanıt
Linux için programlar bilmiyorum, zaten siz o diskle işlem yaptığınız sürece dosyaları kurtarma şansınızı gittikçe kaybedeceksiniz. Ya Windows işletim sistemi olan bir bilgisayara bağlayın harddiski yada Hasleo Win to USB ile Windows 7 kurun USB'ye.