Şimdi Ara

linuxta silinen dosyalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar windows 7 den kali linuxa geçirdim külüstürü benim bilmediğim ve yedeklemediğim dosyalar varmış silinmiş midir nasıl geri getirebilirim acilen yardım edebilecek birisi var mı pls tşk

• bilen birisi çıkar inşallah
  • Selamlar.

Kurulumu yaparken disktte biçimlendirme yaptınız mı veya iki sistemi yan yana mı kurdunuz. Ayrıca biçimlendirme yaptı iseniz dosyalarınız çok ciddi ise sizin için kurtarma senaryosuna göre hareket edilebilir.
    Bilgi verebilirseniz duruma göre ilerleriz.
  • biçimlendirme yaptım dosyalarımı kurtarmak için hangi yolu izlemeliyim?
  • ölümünemokokoko Ö kullanıcısına yanıt
    Hızlı Biçimlendirme ise kurtarma şansınız var. Recuva ile tarayın. GetDataBack for NTFS ile formatlanmış sürücüler olanı işaretleyip tarama yapmasına izin verin ardından biçimlendirmeden önceki olan yapıyı seçin. Dosyalarınızı göreceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karanlık Ülke

Hızlı Biçimlendirme ise kurtarma şansınız var. Recuva ile tarayın. GetDataBack for NTFS ile formatlanmış sürücüler olanı işaretleyip tarama yapmasına izin verin ardından biçimlendirmeden önceki olan yapıyı seçin. Dosyalarınızı göreceksiniz.
    bu işlemi yapabilmem için windowsu tekrar mı kurmam gerekiyor linuxten halledebileceğimi mi söylüyorsunuz
  • ölümünemokokoko Ö kullanıcısına yanıt
    Linux için programlar bilmiyorum, zaten siz o diskle işlem yaptığınız sürece dosyaları kurtarma şansınızı gittikçe kaybedeceksiniz. Ya Windows işletim sistemi olan bir bilgisayara bağlayın harddiski yada Hasleo Win to USB ile Windows 7 kurun USB'ye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Virüslü Dosyalar !!!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.