Şimdi Ara

Linx Ne-1070 Full Hd (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
10.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: chatty78

İlk mailde toplu taşımayı bulamadığımdan bahsetmiştim, toplu taşıma toplu silme v.s. hepsi oluyor. Taşı dendikten sonra taşınacak ilk kanal seçilip mavi tuşa basıldığında toplu taşıma açılıyor diğer istediğiniz kanallarıda seçip topluca taşıyabiliyorsunuz. Ben cihazdan memnun kaldım ama alacak arkadaşlar için cihazda gördüğüm bir kaç eksikliği bildirme gereği duydum ki bilerek alsınlar. Cihazla ilgili internette güncel fazla bilgi bulunmuyor(bu birinci eksi). Güncel Softcam (biss şifre dosyası) indireyim dedim, internette yok. Bu işlerle uğraşmış olanlar elle girebilirler, benim için bir sıkıntı yok ancak girmeye üşendiğim için öncelikle bir kaç yol daha denemek istiyorum. Next 18500 Hd Plus cihazın softcamı uyması lazım diye düşünüyorum. Müşteri Hizmetlerini aradım ama kimseye ulaşamadım (bu da ikinci eksi). Satış birimi ile görüştüm bana geri dönüş yapılacağı hususunda söz aldım. Next 18500 Hd Plus softcam dosyası uyumlu derlerse onu atıcam yoksa kanal üzerinden daha kolay giriş yolu var mı onu sorucam. Hiçbiri olmadı elle giricez mecbur :( İade etmeyi düşünmüyorum, çünkü cihazı baya beğendim gerisini her türlü hallederim çok önemli değil. Ancak bu işlerden fazla anlamayan arkadaşlar Next ve bunun gibi yaygın cihazlarda tercih ederlerse (daha pahalı ama destek daha çok) sonradan daha az uğraşırlar. Bu arada Hepsiburada'dan 119 TL 'ye aldım, bedavadan biraz pahalı. Geri dönüş sonrası biss key işini kolaylaştıracak bişey çıkarsa onuda burdan yazarım.

merhaba kardeş bende bu ürünü hepsi buradadan aldım hotbird uydusundaki kanalları nasıl aktif edebilirim? son yazılımı yükledim 2013 e ait başkada çıkmamış heralde gayet memnunum çok seri ve çok şık hiç pişman olmadım

• dolphin3d D kullanıcısına yanıt
    Servisi ara cihazın seri numarasını soruyorlar ona göre yönlendirme yaparlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.