Şimdi Ara

LINX NE-1070 HD Uydu Alıcısı (İlk Sayfa Güncel) Caps&Video (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: teowanted

Merhaba

Size gonderilen guncel yazilim ve kanal listesini banada mail atabilirmisiniz bende bu uydu cihazindan alacagimda simdiden elimde olsun istedim

mail adresim ahmetgencerahmet@gmail.com

Teşekkürler

mail adresinize yolladım....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bartucan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yardımınız için,

Çok araştırdım sonunda az once hepsiburadadan aldım. Sizden gelen yazılımlarıda kurarım cihazi alınca. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: teowanted

Teşekkürler yardımınız için,

Çok araştırdım sonunda az once hepsiburadadan aldım. Sizden gelen yazılımlarıda kurarım cihazi alınca. :)

rica ederim... iyi gunlerde kullanın cihazınız gelince yazılım ve kanal listesini usb bellege atıp once yazılımı yukleyin ardından fabrika ayarlarına dondurup sonra kanal listesini yukleyin hic kanal aramaya gerekyok butun kanallar geliyor bu yazılım blss leride acıyor herhangibir kanaldayken f1+ 000 tuslarsanız ozel yazılım etkin diyecektir bis keyler icin next 19500 cihazın sitesinden guncel keyleri indirip yuklerseniz birebir uyuyor...ayrıca f1+111 tuslarsanız internet menusunude aktif adebilirsiniz normalde kapalı geliyor... internet menusunu acınca server kısmına girip 40 . sıraya gelip degistir e tıklayın varsayılan server ile degistirilsinmi diyecek tamam deyıp cıkarsanız bir yıllık ucretslz server aktıf olacak ve takvim bir yıldan geriye dogru saymaya baslayacak bu server hotbird teki bi cok sifreli kanalı acıyomus fakat bende hotbird olmadıgı icln deneyemedim. takıldıgınız yerde yardımcı olmaya calısırım. saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bartucan -- 13 Haziran 2015; 10:12:58 >

• bende cihazi yeni aldim bekledigimden iyi bir cihaz. otomatik zaman kaydirma basarisiz gibi bir hata aliyorum kanal degistirince neden oluyor acaba ?

guncel kanal listesini ve yeni yazilimi banada gonderir misiniz?

sennol1905@gmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sennol -- 14 Haziran 2015; 20:34:04 >
  • sayın sennol yazılım ve kanal listesini yolladım saygılar...

• Merhabalar bende de linx ne 1070 var Türksat 4 a ya geçiş yapmak istiyorum malum Euro 2016. Başlıyor fakat kumandam bozulmuş rv üzerinden yapmayı denedim rakam girmek için kumanda istiyor yardımcı olabilir misiniz?

• Güncel yazılımı ve kanal listesini gönderebilecek olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.