Şimdi Ara

lisans mezunu olup lisans okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar herhangi bir dört yıllık örgün öğretimden mezun olduktan sonra yine sınavlara girdikten sonra 4 yıllık bi bölüm okumamız mümkün mü? bu şekilde sormamın nedeni arada askerlik yapmak gerekir diyenler oldu bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim bir de sonuçta bir lisans mezunu olarak yüksek lisans yaparken yine sınavlara girip yüksek lisans devam ederken lisans bölümünü kazanıp kayıt yaptırmak mümkün mü ?

• Elbette olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakanyurtseven kullanıcısına yanıt
    cevabın her iki sorum için de geçerli mi :D tam tatmin olmadım biraz açar mısın
  • Askerlik yapman gerekebilir.

2. lisans askerlik ödevini tecil ettirmez.
  • bal gibi okur hemde sınırsız. istediğin lisans bölümü okursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanyurtseven

bal gibi okur hemde sınırsız. istediğin lisans bölümü okursun

ben de öyle umut ediyorum :) ama askerlik işi de mantıklı geliyor sanki
  • 35 yasina kadar ders kayit onaylarinda kesinlikle sorun cikmaz. Yuksek lisans yaparsan isin daha kolay olur. İstedigin kadar lisans okursun. Bakma kimsenin lafina. İstendigin bolumu okursun, yökten izinlisin.bu arada ne okumak istiyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanyurtseven

35 yasina kadar ders kayit onaylarinda kesinlikle sorun cikmaz. Yuksek lisans yaparsan isin daha kolay olur. İstedigin kadar lisans okursun. Bakma kimsenin lafina. İstendigin bolumu okursun, yökten izinlisin.bu arada ne okumak istiyorsun?

hocam şu anda uçak elektrik elektronik bölümünü bitirmek üzereyim, becerebilirsem bilgisayar mühendisliği okumak fikri var... Lisans mezunu birisi bitirdiği tarihten sonra 2 yıl tecilli oluyor, ben tekrar üniversiteye başlarsam tecil yetersiz kalıyor malesef, bu durumda dediğiniz gibi yüksek lisans yapmayı düşünüyorum sanırım lisans ve yüksek lisans aynı anda olabiliyormuş

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.