Şimdi Ara

lisansız yazılımdan yakalanma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
24.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • verilen cevapların hiçbiri benim soruma cevap değil,
    adamlar yaptırım uygulayabilirlermi diyorum. bilgisayarları ortadan kaldırmayı bende bilirim..
    sorunu çözermi hukuksal olarak
  • Ula kaç yıldır lisansız yazılım kullanıyorum hiçbir şey olmadı.Sende şans yok kardeşim. Helvan neli olsun?
  • Hack yapan dolandırıcı da olabilir.. Mail'e cevap vermeyin ve her ihtimale karşı pc'ye format atın..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Constantine

Ula kaç yıldır lisansız yazılım kullanıyorum hiçbir şey olmadı.Sende şans yok kardeşim. Helvan neli olsun?

Ev kullanıcılarının ceza aldığın nadirdir dostum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadwood

quote:

Ula kaç yıldır lisansız yazılım kullanıyorum hiçbir şey olmadı.Sende şans yok kardeşim. Helvan neli olsun?

Hacı ev kullanıcısıyım ama bilgisayarda her türlü program var photoshoptan,dreamwaeverdan tut 3ds max'e kadar. şanslıyım galiba bu konuda
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Deadwood

quote:

Hacı ev kullanıcısıyım ama bilgisayarda her türlü program var photoshoptan,dreamwaeverdan tut 3ds max'e kadar. şanslıyım galiba bu konuda

Sen kaşınıyon hacı o zaman :D

• Deadwood kullanıcısına yanıt
    Hacı programlar 40-50 kağıt olsa neyse ama adamlar gereğinden fazla pahalıya satıyorlar. Hem interneti boşa mı bağlattık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 13 Mart 2014; 14:53:58 >
  • merhaba hakan bey bey can, bir şey sorucaktım;
    forumda açtığınız "lisansız yazılımdan yakalanma" konusunu okudum benim iş yeri bilgisayarında orjinal lisanslı siemens nx 9 var, internette var,ancak bazı modüllerin lisansı alınmadığı için kullanılmıyor, bende bilgisayara sanal makina kurup (virtualbox) üzerine nx 12 yi yükledim (cracklı) ve tüm internet bağlantılarını (sanal makinanın) kestim nx 12 de oluşturduğum part dosyasını nx 9 a alıp kullandım sonra korktum nx 12yi kaldırdım acaba bir sorun yaşarmıyım, siz en son ne yaşadınız bilgi verirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

Orijinalden alıntı: hakang

bana gelen faxta bizdeki bilgisayarın adı iç IP si, dış IP si hepsi var..

Dışarıdan bir şey bulmaları bir delil değildir o an baskında bulunan şeyler direk haneye yazılır.

Önce avukatın dosya açması gerekiyor, o an bilirkişi gelir ve tespit yapılır. Uzaktan hiç bir şekilde kanıt sağlanarak işlem yapılamaz. Siz isterseniz silersiniz lisanssız programı olur biter.

En doğrusunu bu arkadaş söylemiş. Yaptıkları şey size ihtar çekmek sadece zaten hukuki yoldan bir girişimleri yok. Şu an size hiçbişey yapamazlar diyecektim ama keşke iletişime geçmeseydiniz. Maile cevap vermişsiniz ve kendi ağzınızla itiraf etmişsiniz yazılımı lisanssız kullandığınızı. Fakat bu bile halledilebilir bir mesele sonuçta "ben yanlış anlamışım içeriği aslında programı lisanssız kullanmadım" diyebilirsiniz çünkü hala kanıtları yok ellerinde. Mutlaka ve mutlaka o programı bilgisayarda bulmak zorundalar ispat için. Ayrıca format çözüm olmaz silinen dosyalar her türlü geri getirilebilir fakat bilgisayarı komple değiştirmeye de gerek yok sadece hard diskleri değiştirmeniz yeterli. Bir de yok size satmayız falan demişler istedikleri kadar desinler alırsınız bişey olmaz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.