Şimdi Ara

Lisanslı Windows İle İlgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Konu doğru yerde mi bilmiyorum ama bir sorum olacaktı. Ben de Windows 8 lisansı ile gelmiş bir laptop var. Linux Mint'imi yüklerken diski sil seçeğini işaretlemiştim. Artık şuan PC'mde Windows'a hiçbir şekilde erişemem mi? Recovery Tuşu var bildiğiniz üzere Lenovo'larda ama ona basıp Recovery Mod'a girdiğimde Mİnt masaüstüne atıyor. Sanırım artık orijinal Win 8'imi kaybettim.
    Doğru mudur? Lisansını nasıl geri getirebilirim?

• Windows 8 single language Türkçe kurarsan laptopundaki keyi otomatik tanır ve aktive olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

Windows 8 single language Türkçe kurarsan laptopundaki keyi otomatik tanır ve aktive olur...

Onu illegal indirsem de mi? Yani direk internetten ISO olarak?
    edit: Peki siz neyi önerirsiniz? Sizce Windows'a geri dönmeli miyim yoksa Linux'ta kalmalı mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stekrax -- 28 Şubat 2016; 22:19:16 >
  • Stekrax S kullanıcısına yanıt
    İllegal de indirsen farketmez kurarken keyini tanır... Hangi sistemde rahat ediyorsan onu kullan ister linux ister windows farketmez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

İllegal de indirsen farketmez kurarken keyini tanır... Hangi sistemde rahat ediyorsan onu kullan ister linux ister windows farketmez...

Tamam. Çok teşekkür ederim.
  • 0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baytemir40 -- 27 Aralık 2016; 1:47:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stekrax S kullanıcısına yanıt
    Lisanson biosta gömülü oldugı için bir yere gitmez. Kullandıgın işletim sistemi kurdugunda keyi otomatik tanır. Aktif olur. Orjinal windows varken linıxa felan hiç.bulaşma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.