Şimdi Ara

Lise 4 ogrencisinden proje..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgili arkadaşlardan mutlaka yorum bekliyorum.

Ben lise 4 ogrencisiyim. Yaklaşik 1 sene sonra universiteli olacagim. Aklimda bogaziçi ybs( yönetim bilişim sistemleri) var. Alternatif olarakda ozyegin ybs.

Lise 4 ogrencisinden proje..

Direk bilgisayar muhendisligi yerine ybs okumak benim için zararlari nelerdir? ( direk bilgisayar muhendisligi okumayi istiyorum fakat eşit agirligim ve son sene mfye geçmek deli cesareti olurdu.)
    Benim şuan herhangi bir yazilim bilgim yok. Oldukça hizli yaziyorum dakikada 120-130 kelime. Bilgisayar başinda sıkılmıyorum. Öyle büyük meblalarda da gözüm yok.
    Boğaziçi ybs bitirdigimde örnek olarak bir forum sitesi oluşturmak istedigimde bir bilgisayar muhendisine göre eksikligim olur mu?

Şunu da belirteyim ybs okumazsam ankara hukuk, odtu iktisat veya itu ekonomi gibi yerler olucak sanirim. Alternatiflerini pek istemiyorum.

Bu sektörün zor oldugunun farkindayim bu zorlugu göze alip uğraşacagimi, çalişacagimi da belirtmek istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sabancıya tmden girip mühendislik okunabiliyor galiba

Bunu araştırın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klavye hızınla konunun alakasını anlayamadım hocam. Yazılım bir mühendislik işidir amelelik değil. Birisinin 100 satırda hallettiği işi 10 satıra indirgeyebiliyorsan ve hatta 100 satırdan daha etkili çalıştırabiliyorsan yazılımcısın diğer türlü işçi. Yani hızınız etkili değil analitik düşünebilme yeteneği ve algoritma kurabilme yeteneği önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Börü -- 8 Eylül 2017; 23:44:47 >
  • Bence 120 - 130 kelime yazabiliyorsan, bilgisayar mühendisliği oku derslerini donanım üzerine seçip yazıcı ol.

Değişik bir iddia.
  • Şu anda bilgisayar üzerindeki tek başarim bu. Hem burada bir iddia göremedim?

• Klavye değil de el yazısında hızlı olman çok işe yarayacak. Bir tavsiye.

• Öncelikle kendi çabanla kodlama öğrenmeni öneririm. Bana PM'den ulaşabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.