Şimdi Ara

Lise Alan seçimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar internet üstünden alan seçimiyle ilgili test şeklinde sorular olan adres varmı??
    hani alan seçimine yardımcı olmak için..
    bi test var tm fen sos.. falan için?? bildiğiniz adres varmıı??

• valla böyle bi site adresi bilmiyorum ama burda tecrübeli arkadaşlarla yardımcı olmaya çalışırız istersen...
    önemli bi seçim çünkü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emsalsiz34 -- 24 Mart 2006; 23:02:02 >
  • quote:

valla böyle bi site adresi bilmiyorum a

valla nette bulman zor dershanelerın rehberlk servsleryle konus dostum... ama ne olrsa olsn aldanma testlere kararı sen ver ... suan hangı derslerın ıyıse onlara yonel ona gore sec arkadasıların bı bolumu secıo dıe sende sakın secme
  • şahsen hiç bir alan aklımda değil. yani hiç bir fikrim yok..
    ve hiç bir meslek düşüncemde yok..
    bu arada süper lise okuyorum..
  • direk notlara göre degerlendirme..örnegin edebiyat dersi gelince aklına hosuna gidiyosa zewk alıyosan ona gore bi secim yaparsn..fen dersleri zor diye secmemzlik yapma eger ezberin yoksa tarih cok dha zor gelebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_condoriye -- 24 Mart 2006; 23:14:51 >
  • ama bunları düşünmen gerekiyo yani en azından kafanda canlandırabilirsin ne yapıp ne yapamayacağını sen herkesten daha ii biliyosundur...yani biraz düşün bi gözden geçir nelerden zevk alıyosun ilerde ne ile uğraşmak istersin?
    yani bunlar hakkında fikrin olmazsa sana kimse yardımcı olamazki biraz düşün bakalım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.