Şimdi Ara

Lise idaresi için 8000 tl bütçemiz var 4 makine alınacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam bilgisayar ba?yna 2.000TL gereksiz bence. Benim lisemde zamanynda tahminimce 2.500TL'den alynmy? i7 harika Toshiba laptoplar vardy. Yaptyklary en büyük i? excel kullanmakty. Yani donanyma de?il sa?lamly?a bakyn bence. Ö?renciyken ben ilgileniyordum sorunlaryyla. Office kullanmayy ö?retiyorum. Tavsiyemi dinlediler, so?utucu ve klavye aldyrdym bilgisayarlara. So?utmadan çok sa?a sola çekilmesin zarar görmesin diye. Tavsiyem max 1500 Tl civary bilgisayarlar alyn fakat kasasy vs. kaliteli olsun. Klavye yüzü?ü olanlar için bu arada. Bayan hocalar elinde sayysyz yüzükle kullanynca 1 ayda sa?yny solunu çizmi?lerdi. Lenovolary tavsiye ederim kasa kalitesi olarak.

Edit:Mesaj editinde alan ady doviz.com diye gözüküyor ve karakter sykyntysy var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRK Sigorta -- 26 Kasım 2014; 15:22:53 >
  • Lenovo Z5070 tavsiye edebilirim uzun yıllar kullanabileceğiniz son teknolojik donanımlara sahip bir bilgisayar diyebilirimhttp://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-g50-70-core-i7-4510u-20ghz-8gb-500gbsshd-156-2gb-w81-notebook.html
  • TEŞEKKÜRLER tavsiyeleriniz için
    Lenovo Ideapad Z5070 59 432079 Notebook Alındı 4 adet (2062x4)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.