Şimdi Ara

Lise Maceramı Anlatıyorum - 42.Bölüm Geldi ! - FİNAL - Artık Google Play'de (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.001
Cevap
255
Favori
170.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesajını silermisin.Bütün hikayeyi niye alıntılıyorsun hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TickTok -- 21 Eylül 2013; 22:15:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azure_wolf

"ve büyük bir cesaretle o şaşkın bakışların arasında kızın dudagına yapıştım ve öpmeye başladım ..." burdan sonrasını okumadım bile. ulan kucagına gelince kıpkırmızı olan çocuk sınıfın içinde kızı öpecek ha ? bi s***** git hele

Şikayetiniz başarıyla iletildi.

Bu arada

csb Csb CSb CSB ...

• hadi ama dostum 1 bölüm daha en heyecanlı yerinde...
  • TickTok kullanıcısına yanıt
    Sildim devamını yazda rahat rahat uyuyam :D

• quote:

Orijinalden alıntı: TickTok

quote:

Orijinalden alıntı: azure_wolf

"ve büyük bir cesaretle o şaşkın bakışların arasında kızın dudagına yapıştım ve öpmeye başladım ..." burdan sonrasını okumadım bile. ulan kucagına gelince kıpkırmızı olan çocuk sınıfın içinde kızı öpecek ha ? bi s***** git hele

Şikayetiniz başarıyla iletildi.

Bu arada

csb Csb CSb CSB ...

akasya durağının senaristiyim desene sen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: heroman770

hadi ama dostum 1 bölüm daha en heyecanlı yerinde...

Cidden öyle ama hemen de bitmesin hani ciddi anlamda hoşuma gitti hikaye. Devam etsin istiyorum. Kitap yazmalı bence. Okurum hatta 1 günde bitiririm. Hele bundan manga yada anime olsa cidden bayıldım En az 100 bölüm isterim ben.

• 12. Bölüm sonu adam heisenberg e donuyor

• güzelmiş :)

• Okuyan herkese teşekkür ediyorum.Heyecanlı yerde bıraktımki hikayeye yakışır bir SEZON FİNALİ olsun.Eger heyecanlı ve bitmiş bir hikaye okumak isterseniz imzamdakini okuyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TickTok -- 21 Eylül 2013; 22:34:45 >
  • Sezon finali iyimis 2. sezon ne zaman basliyor :D

• Sonra Esma hocada gelip 3lü yapıyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: Öfkelivehızlı

Sonra Esma hocada gelip 3lü yapıyolar

Nickin şekilde ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TickTok -- 21 Eylül 2013; 22:46:44 >
  • Yeni sezonda halilde katılır
  • SEZON FİNALİ geldi.Okuyan herkese teşekkür ediyorum.

• Bu nedir böyle hocam , başta hikaye güzel gidiyor fakat sonra türk senaristler gibi işin içine aşırı erotizm katmışsın son bölümde zaten hiç umulmadık kişileri seviştirince zaten içindeki cevheri görüp seni bir dizi senaristi yakında yaparlar önünü kesmezlerse sen parlarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_kingson -- 21 Eylül 2013; 23:13:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_kingson

Bu nedir böyle hocam , başta hikaye güzel gidiyor fakat sonra türk senaristler gibi işin içine aşırı erotizm katmışsın son bölümde zaten hiç umulmadık kişileri seviştirince zaten içindeki cevheri görüp seni bir dizi senaristi yakında yaparlar önünü kesmezlerse sen parlarsın

Zaten ileride senarist olmayı düşünüyorum ve yazdıgım denemeleri konu dışında paylaşıyorum.Yazdıgım senaryoları dizi yapmak için bazı dizi yapımcılarına başvurdum. [Ay yapım,Tims yapım, Limon yapım,vb.] Adamların hepsi aynı şeyi söyledi:

Dışarıdan senaryo almıyoruz.

• SEZON FİNALİ geldi.Okuyan herkese teşekkür ediyorum.

• Hepsini okudum eline saglik. Yalnız sonunda ufakta olsa bi tebessüm ettim.

• Bence cok mantıklı olmuş artık tek düze ne olacağını tahmin edebildiğimiz seylerden sıkılmadık mı? Orada Elif olması cok iyi olmuş. 15 i eskiden paylaşmissin bugün uyuyamam. 15 i atsan 3 gün dayanılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanzas -- 22 Eylül 2013; 0:04:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TickTok

quote:

Orijinalden alıntı: the_kingson

Bu nedir böyle hocam , başta hikaye güzel gidiyor fakat sonra türk senaristler gibi işin içine aşırı erotizm katmışsın son bölümde zaten hiç umulmadık kişileri seviştirince zaten içindeki cevheri görüp seni bir dizi senaristi yakında yaparlar önünü kesmezlerse sen parlarsın

Zaten ileride senarist olmayı düşünüyorum ve yazdıgım denemeleri konu dışında paylaşıyorum.Yazdıgım senaryoları dizi yapmak için bazı dizi yapımcılarına başvurdum. [Ay yapım,Tims yapım, Limon yapım,vb.] Adamların hepsi aynı şeyi söyledi:

Dışarıdan senaryo almıyoruz.

Tabi almazlar kendi senaryolari ozel yaziliyor toplumu dejenere etmek icin sistemli bir bilincalti yikama var ahlaki yapiyi bozuyorlar.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.