ßen Lise'ye Yeni Başlıcagım..Okul Herkesi Tanıdıgım Bir Okul Ama Kendi Sınıfımı Bilmiyorum.Dayak Yeme Oranı %1 Nasıl Takılmalıyım Agresif,Artis,NormaL...Ben Şöyle Düşünüyorum..Fırlama Artis Esprik..Siz Ne Düşünüyorsunuz ? Paylaşırsanız Sevinirim
Eğer karakterin de yazın gibiyse vay haline...
artis olma façanı alırlar tabi hangı lıseye gıdıyorsun onu bılmıyorum.Buyuklerıne saygılı ol efendı ol kasmaya gerek yok
Karekterim Öyle DeğiL Sadece Bi Öneri Okudugum Okuldakilerin %50 si Tanıdık Mahalleden Ark Felan Sorum Sınıfta Nasıl Davranmalıyım.
siz bu kafayla devam edip üniversiteye girecekseniz işiniz zor gerçi 3-4 sene sonra düşünce yapınız karakteriniz yerli yerine oturur.
quote:
Orjinalden alıntı: Me®t
Adam ol .
ne gerek ar kardeşim yaf.zaten önce kimse kimseyi tanımayacak ya.1 2 arkadaşın varsa ii.yoksa hemen 1 2 arkadaş edin.
quote:
Orjinalden alıntı: ertuyu
ßen Lise'ye Yeni Başlıcagım..Okul Herkesi Tanıdıgım Bir Okul Ama Kendi Sınıfımı Bilmiyorum.Dayak Yeme Oranı %1 Nasıl Takılmalıyım Agresif,Artis,NormaL...Ben Şöyle Düşünüyorum..Fırlama Artis Esprik..Siz Ne Düşünüyorsunuz ? Paylaşırsanız Sevinirim
Devrimci veya komünist gibi davran,sonra sonuçları dh ye yaz..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme