Şimdi Ara

Lise Mod (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben öyle yapıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertuyu

ßen Lise'ye Yeni Başlıcagım..Okul Herkesi Tanıdıgım Bir Okul Ama Kendi Sınıfımı Bilmiyorum.Dayak Yeme Oranı %1 Nasıl Takılmalıyım Agresif,Artis,NormaL...Ben Şöyle Düşünüyorum..Fırlama Artis Esprik..Siz Ne Düşünüyorsunuz ? Paylaşırsanız Sevinirim

Eğer karakterin de yazın gibiyse vay haline...
  • artis olma façanı alırlar tabi hangı lıseye gıdıyorsun onu bılmıyorum.Buyuklerıne saygılı ol efendı ol kasmaya gerek yok
  • Karekterim Öyle DeğiL Sadece Bi Öneri Okudugum Okuldakilerin %50 si Tanıdık Mahalleden Ark Felan Sorum Sınıfta Nasıl Davranmalıyım.
  • siz bu kafayla devam edip üniversiteye girecekseniz işiniz zor gerçi 3-4 sene sonra düşünce yapınız karakteriniz yerli yerine oturur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Me®t

Adam ol .

• ne gerek ar kardeşim yaf.zaten önce kimse kimseyi tanımayacak ya.1 2 arkadaşın varsa ii.yoksa hemen 1 2 arkadaş edin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertuyu

ßen Lise'ye Yeni Başlıcagım..Okul Herkesi Tanıdıgım Bir Okul Ama Kendi Sınıfımı Bilmiyorum.Dayak Yeme Oranı %1 Nasıl Takılmalıyım Agresif,Artis,NormaL...Ben Şöyle Düşünüyorum..Fırlama Artis Esprik..Siz Ne Düşünüyorsunuz ? Paylaşırsanız Sevinirim

Devrimci veya komünist gibi davran,sonra sonuçları dh ye yaz..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.