Arkadaşlar sizlere bir konuda danışmak istiyorum,lise öğrencisi olarak dünyayı değiştirecek sivil havacılık kurumlarında çalışmak istiyorum projeler yapmak istiyorum uygulama yazılım gibisinden c# bilgim var başka neler öğrenirsem sivil havacılık şirketlerinde çalışır ve dünyayı değiştirecek projeler üretebilirim,umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.Cevaplarsanız sevinirim
Teknofeste katıl doğru düzgün bir proje hazırla. İşin hazır
-Macbeth-
kullanıcısına yanıt
Sıkıntı orada işte nasıl bir proje olmalı hiç yapmadım,işte sorumda bu projeler nasıl üretebilirim? Siteye baktım da pdf dosyasını indirdim başvuru 1.nisan 2018 e kadar mış yani geçmiş.Nasıl yapmalıyım bir eğitim veren yok mu?
quote:
Orijinalden alıntı: sent1lay
Sıkıntı orada işte nasıl bir proje olmalı hiç yapmadım,işte sorumda bu projeler nasıl üretebilirim? Siteye baktım da pdf dosyasını indirdim başvuru 1.nisan 2018 e kadar mış yani geçmiş.Nasıl yapmalıyım bir eğitim veren yok mu?
Mucitliğin yada bir projenin geliştirilmesini sağlayan bireyler yetiştiren bir kurum yok :D. Fakat bu gibi festivallerde kendini kanıtlarsan, şirketler seni bünyesine almak isteyebilir. Ve bu şekilde eğitimini almış olursun. Bu arada birçoğu 15 Nisana uzatıldı. Bende vazgeçmiştim, sonra bir baktım uzatmışlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme