Şimdi Ara

Lise Öğrencisi Hayallerin Peşinde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizlere bir konuda danışmak istiyorum,lise öğrencisi olarak dünyayı değiştirecek sivil havacılık kurumlarında çalışmak istiyorum projeler yapmak istiyorum uygulama yazılım gibisinden c# bilgim var başka neler öğrenirsem sivil havacılık şirketlerinde çalışır ve dünyayı değiştirecek projeler üretebilirim,umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.Cevaplarsanız sevinirim

• Teknofeste katıl doğru düzgün bir proje hazırla. İşin hazır
  • -Macbeth- kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı orada işte nasıl bir proje olmalı hiç yapmadım,işte sorumda bu projeler nasıl üretebilirim? Siteye baktım da pdf dosyasını indirdim başvuru 1.nisan 2018 e kadar mış yani geçmiş.Nasıl yapmalıyım bir eğitim veren yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sent1lay

Sıkıntı orada işte nasıl bir proje olmalı hiç yapmadım,işte sorumda bu projeler nasıl üretebilirim? Siteye baktım da pdf dosyasını indirdim başvuru 1.nisan 2018 e kadar mış yani geçmiş.Nasıl yapmalıyım bir eğitim veren yok mu?

Mucitliğin yada bir projenin geliştirilmesini sağlayan bireyler yetiştiren bir kurum yok :D. Fakat bu gibi festivallerde kendini kanıtlarsan, şirketler seni bünyesine almak isteyebilir. Ve bu şekilde eğitimini almış olursun. Bu arada birçoğu 15 Nisana uzatıldı. Bende vazgeçmiştim, sonra bir baktım uzatmışlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.