Şimdi Ara

Lise Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8.sınıfa gidiyorum.Lise seçimi ile ilgili fazla bir blgm yok fakt Eyüp Anadolu Lisesini dşünyrum.Meslek liseleri iyi değil diye bliyorm bazı arştrmalrma göre.Sizden de blgi almk istyorum lise seçimi hakkında.Gelecekte olmk istedğm bir meslek,hedefmde yok.Lise seçimi hakknda dşncelernz nelerdir,nasıl seçm ypmalıym,meslk lisesi okmk gelecğmi nasıl etklr?Bazı kişiler meslek lisesi iyi dyorlr fkat bazıları gitmeyn diyor bende karar veremedm.Ayrıca teknik lise ile meslek lisesi arasındaki fark nedir?

• Meslek lisesi = Hayatını mahvetmek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeylif

8.sınıfa gidiyorum.Lise seçimi ile ilgili fazla bir blgm yok fakt Eyüp Anadolu Lisesini dşünyrum.Meslek liseleri iyi değil diye bliyorm bazı arştrmalrma göre.Sizden de blgi almk istyorum lise seçimi hakkında.Gelecekte olmk istedğm bir meslek,hedefmde yok.Lise seçimi hakknda dşncelernz nelerdir,nasıl seçm ypmalıym,meslk lisesi okmk gelecğmi nasıl etklr?Bazı kişiler meslek lisesi iyi dyorlr fkat bazıları gitmeyn diyor bende karar veremedm.Ayrıca teknik lise ile meslek lisesi arasındaki fark nedir?

eskiden meslek lisesi şimdiki teknik lise:D
    meslek lise genelde alana yönelik ders işlettiği için ygs lys için sana sorun çıkartabilir.
    peki hangi derslerin iyi.
    bu konuda bir rehber öğretmene yoksa danışabilieceğim bir öğretmenle konuşmak iyi olabilir

• Geçen sene sözel derslerim iyiydi matematğm ve fenim orta(3).Fakat geçen sene sayısal derslere yeterli çalşmdığmdn olablr bu sene onlra fazla yklenmeyi düşünüyorum inş düzltcğm.Sayısalımı düzeltblrsm lisede syısalı sçmk istyrm.
  • quote:

Geçen sene sözel derslerim iyiydi matematğm ve fenim orta(3).Fakat geçen sene sayısal derslere yeterli çalşmdığmdn olablr bu sene onlra fazla yklenmeyi düşünüyorum inş düzltcğm.Sayısalımı düzeltblrsm lisede syısalı sçmk istyrm.

Sayısalın bu haldeyse bu yıllar sayısal seçme.Matematiği sevenler bile çok zorlanır.Eşit ağırlık en uygunu ama sen bilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Doom

quote:

Geçen sene sözel derslerim iyiydi matematğm ve fenim orta(3).Fakat geçen sene sayısal derslere yeterli çalşmdığmdn olablr bu sene onlra fazla yklenmeyi düşünüyorum inş düzltcğm.Sayısalımı düzeltblrsm lisede syısalı sçmk istyrm.

Sayısalın bu haldeyse bu yıllar sayısal seçme.Matematiği sevenler bile çok zorlanır.Eşit ağırlık en uygunu ama sen bilirsin.

eşit ağırlıkta da matematik çok önemli
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.