Şimdi Ara

Lise seçimi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi bir anadolu lisesi ile fen lisesinin farkı var mıdır ? (Sayısalım iyidir)

• Ne kadar iyi bir anadolu lisesi ?
  • Liselerin ismini ver, yardımcı olayım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence vardır Anadolu lisesi ne kadar iyi olursa oldun sözel ders sayıları fen lisesine göre fazla diye biliyorum.mesela Anadolu da daha fazla yabancı dil var. Kesin sayısal düşünüyorsan bence fen lisesi. (Tabii burada deneyim elde etmiş arkadaşlar var onlar daha iyi bilirler)

• Adnan menderes a.l (483), Yeşilköy a.l (476) Yaşar Acar f.l (485)
  • Bu puan seviyelerinde fen lisesi tercih etmeni tavsiye ederim. Ama Kadıköy Anadolu ve üstü anadolu liseleri her zaman fen lisesinden iyidir (Bence)
  • Cevapladığın için teşekkürler zaten fen lisesi istiyorumda ilk sınav kolay olunca tutmaz diye a.l düşünmeye başladım.
  • Hocam bu benim düşüncemle olacak iş değil. Senin kendi niteliklerin ve kararınla olacak. Şu anda Atatürk Fen Lisesi (496)'ndeyim. Ona dayanarak şunu söyleyeyim Fen Lisesinde senin sınırlarını zorlarlar. Her yanlışınızda siz nasıl Fen Lisesi ögrencisisiniz diye yargılarlar. Hocaya neden bu kadar sınavlar, ödevler diye sorduğunuzda Anadolu Liselerinden bi farkınız olsun derler. Sosyal Aktiviteleri azımsanacak durum da değil fakat yine Anadolu Liselerinin sosyal durumu fazlasıyla önde. Karar senin kararın ve bence henüz çok erken. İkinci sınavla her şey değişebilir. Adnan Menderese giden arkadaşım var numarasını verebilirim istersen. İyi tatiller.

Not: Bazı hocalar puanlama konusunda çok cömertler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yufas -- 1 Şubat 2015; 12:46:21 >
  • Cevapladığın için teşekkürler öyle inanılmaz ders çalışan biri değilim bu arada Atatürk fen iyiymiş helal olsun
  • Çok iyi bir puanla çok güzel bir fen lisesine girmişsiniz benim için fen lisesinde okuyan arkadaşların görüşleri önemli onun için merak ettiğim bir kaç konuyu sormak istiyorum puanın iel tutsaydı gidermiydin kabataş lisesine gitmeyi hiç düşünmedinmi hangi ünüversite hangi bölümü oluyacağına karar vererekmi fen lisesine giriş yaptın cevaplarsan sevinirim

• myloxyloto kullanıcısına yanıt
    İkisini de tutuyordu zaten ;)
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.