Şimdi Ara

lise taban puanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu sene 8 e gectim.besiktas anadolu veya nisantasi nuri akin anadolu dusunuyorum.İnternette bazi yerlerde besiktas anadolu 2014 raban puan 457 puan dio bazi yerler 380 dior resmi sitesinde 450 puan dio.Bu liseye girenler hangisi dogru soyler mi nuri akin da bazi yer 442 bazi yer 468 dio hangisi dogru

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Doctor Doom kullanıcısına yanıt
    Arkadaş o 2014 taban puan diyen sitelerin çoğu 2012 yada 2013 puanlarını gösteriyor inanma . Okulun kendi sitesinde 450 diyorsa doğrudur. Ama sen yinede 2013 taban puanlarına bak bu arada geçen sene sbs zordu o yüzden okul puanları düştü o yüzden sen 2012 nin puanlarına bak onlar yüksek
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovatic_1

Arkadaş o 2014 taban puan diyen sitelerin çoğu 2012 yada 2013 puanlarını gösteriyor inanma . Okulun kendi sitesinde 450 diyorsa doğrudur. Ama sen yinede 2013 taban puanlarına bak bu arada geçen sene sbs zordu o yüzden okul puanları düştü o yüzden sen 2012 nin puanlarına bak onlar yüksek

2012 ye bakmak.boraz sacma sonucta her sene puan deisior.peki bu 2014 yazanlarim cikis tarihine bakiyorum aralik 2013 dior dogry olamaz mi. Bu ara resmi sitede yazan lesin dogru mu

• Up

• Up

Ben sana neden 2012 ye bak dedim çünkü geçen sene sınav zor bu sene kolaydı zaten artık o kadar zor da sormazlar o yüzden 2012 deki puanlar şu an en yüksek bana göre belki bazı liselerde değildir ama geneli öyle. Aralık 2013 yazanlar da geçen senenin puanları bu sene değil. Resmi sitede yazan doğrudur bir de bir şey soracağım resmi sitede yazan puan boş kontenjan diyor mu eğer bu ibare yer alıyorsa gerçek puanı ondan yüksek olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovatic_1

Ben sana neden 2012 ye bak dedim çünkü geçen sene sınav zor bu sene kolaydı zaten artık o kadar zor da sormazlar o yüzden 2012 deki puanlar şu an en yüksek bana göre belki bazı liselerde değildir ama geneli öyle. Aralık 2013 yazanlar da geçen senenin puanları bu sene değil. Resmi sitede yazan doğrudur bir de bir şey soracağım resmi sitede yazan puan boş kontenjan diyor mu eğer bu ibare yer alıyorsa gerçek puanı ondan yüksek olabilir

Sadece tum yillarin yaninda 170 kontenjan sior.birde altta bi aciklama var orada 2 ve 3. Yerlwstirmelerden sonra puan 450 oldu gibisinden bisi yazio.yanlis demis olablrm umarim 450 puandir okul.

Umarım. Sürekli takip et guncellenir

• Beyler bu arada bu yil nuro akin , besiktaa anadolu ,.sisli anadoluya gidenler kac puanla gitti bilgilendirebilor mi

22 Ağustostan sonra bildirebilirler :)

• Beyler bu arada bu yil nuro akin , besiktaa anadolu ,.sisli anadoluya gidenler kac puanla gitti bilgilendirebilor mi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.