Şimdi Ara

Lisede en kolay sayisal ders ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Lisede en kolay sayisal ders ?

(En Son Oy Tarihi: 13.10.2017)
Giriş

Orijinalden alıntı: SayisalMan

quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Benim için hepsi kolaydı. Liseyi üst düzey bir Anadolu Lisesinde bitirdim.

http://i.hizliresim.com/Nq47OY.jpg

Şunu bi çözsene knk yapamadım

10^-1 mol OH- iyonu var. Demek ki onun yarısı kadar mol Cl2 gazı olacak, bu da 1.12 litreye tekabül eder, NaCl'nin miktarı önem arz etmiyor, yeterli olması yeter.

7 yıl olacak bu dersleri alalı ve cevabımdan emin değilim. Halbuki Kimya olimpiyatlarına katılmıştım. Yanlışsa biri söylesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kayrasputin

quote:

quote:

10^-1 mol OH- iyonu var. Demek ki onun yarısı kadar mol Cl2 gazı olacak, bu da 1.12 litreye tekabül eder, NaCl'nin miktarı önem arz etmiyor, yeterli olması yeter.

7 yıl olacak bu dersleri alalı ve cevabımdan emin değilim. Halbuki Kimya olimpiyatlarına katılmıştım. Yanlışsa biri söylesin.

B diyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kayrasputin

quote:

quote:

B diyor.

NaCl çözeltisinin elektroliz tepkimesine bak. 0.1 mol OH- için yine 0.1 mol Cl2 çıkartan bir tepkime var demek ki. Hatırlamıyorum, adeta bir ömür geçti çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KayraBey91 -- 3 Mayıs 2015; 17:22:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sağol hocam
  • Kimya bence en kolayıdır. Ygs-lysde en çok full çıkarılan ders kimyadır. Fizik de kolaydır, ama ezbere gelmez. Mantık ister. 4 sene boyunca fiziği az çalışma ve çok mantık ikilisiyle götürdüm. Çoğu kişi fizikte bocalar, ama öğrendiğinde en zevkli ders olur. Biyolojiye tam ısınamadım, sistemler sırf ezber işi gibi. Ama 9,10,11 konuları orta zorlukta, bazıları kolay bile.
    Matematikte de komuların biraz beyinde demlenmesi lazım. Sınava son gece çalışıp girdiğinde bocalıyorsun, düşük puan alıyorsun. Ama birkaç ay sonra en kolay konu haline geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Handsome Family -- 3 Mayıs 2015; 18:27:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.