Şimdi Ara

Lisede en zor sınıf? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
47.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Lisede en zor sınıf?

(En Son Oy Tarihi: 27.8.2024)
Giriş

Orijinalden alıntı: koorn

quote:

Orijinalden alıntı: acheron

hiçbirinde. lisede zorlancak bişey yok öss ye çalışması zorlar sadece

aynen öyle . ama bu öss stresinin başlaması ve öğrencinin ne yapacağını bilememesi lise 3 te oluyo . zor bi sınıf bence o tempoyu yakalamak lazım

aynen özellikle 2.dönem fena vuruyor
  • Bence lise 2 en zoru birçokk yeni konu ve hepsi de birbiriyle bağlantılı uzadıkça uzuyor birde trigonometri denilen bir bela var neyse ki atlattım 11 bence kolay
  • 8.sınıftan gelen rahatlık 9.sınıfta baya bi zorluyo bence 9.sınıf %1 oranında kalan olur 10.11.12.sınıflarda..
  • Bence 9. sınıf. Hem ilköğretim ile ortaöğretim ders ve soru sistemlerinin çok farklı olması ile yaşanan bir ne yapacağını bilememe duygusuna bir de liseye kapağı atmış olmanın verdiği rahatlık birleşince ölümcül oluyor. Ben aynı bu durumdayım. Kendimi kurtaramıyorum ama. İnşallah sınıf tekrarı olmaz.
  • tabiki 1 bundan sonra dahada zor ama geometri falan gelmiş heralde tam bilmiyorum geçmiş olsun cümleten,9 u geçerseniz gerisi kolay,iyi geceler millet
  • Kanımca herkes şuan okuduğu sınıfı işaretliyor
  • lise 3 geometrisi ağırdır 2.dönem koskoca bir elektrik konusu var 1.dönem mekanikin devamı gibidir.Biyolojinin temelidir bence 11.sınıf bütün sistemler var.Kimya 2 nin temeli de lise 3 tür kç kd asit baz elektrokimya sadece ve sadece en kolay matematik lise 3 tür gerisi bence lise 1 ve 2 den zor lise sonu görmedim.
  • Alışma süreci ve Fonksiyon konusu yüzünden Lise 1 . Lise 1 de hoca da kötüydü Fonksiyonu anlamadım Lise 2 de Polinom, Parabol geldi fonksiyon zayıf olduğu için onuda yapamadım öyle öyle gitti lise hayatı . Şu an Lise 3 üm en kolay sınıf diyebilirim
  • sınıf tekrarı yapan arkadaşlarımın HEPSI 9. sınıfta kalmış..Bende epey bi zorlanmıştım o yüzden 9 dedim
  • 10 sınıf. Belki 10. sınıf matematiğinin zorluğundandır, belki de hocanın çok puan kırmasındandır ama çok zorlanmıştım geçen sene. Bu sene baya kolay geçiyor geçen seneye nazaran.
  • 9 ve 12. sınıflar en çok zorlanılan sınıflardır.

İlk sınıfta öğrenci kendinin zayıf olduğu kimya fizik biyoloji 3'lüsünü görmek zorundadır. Çoğu kişi bunlardan çakar.
    Son sınıfta da sınav stresi vs. adamda beyin bırakmaz.
  • kesinlikle 9 ve 10
  • quote:

Orijinalden alıntı: sariemir06

quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

quote:

Orijinalden alıntı: sariemir06

quote:

Orijinalden alıntı: Sudden_Death

lise 2 tüm mat 2 konuları var

Doğru ,türev integral matematik değil zaten.

Lise 2 matematiği mat1 gibi bir şey.

Trigonometri?

Gözünde çok büyütüyorsun o konuyu.Zor gözüken tek yanı çok formülünün olması.Fakat integral ve türevde formülün kralını görüyorsun.
    Benim en çok sevdiğim konuydu, soruları düşünmeyi gerektiren ince sorulardı.

Lise matematiği yalan dolan

parabol
    2.dereceden denklemler
    2. dereceden eşitsizlikler
    polinomlar
    trigonometri
    hepsi birbiriyle bağlantılı

• lise 2 ya tabi 9 tane zayıfım vardı ilk dönem bakalım ikinci dönem ne olacak
  • Lise 3 ..
  • Benim zamanımda 3 yılken en zoru 2. sınıftı. Bütün konuları o sınıfa sıkıştırmışlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: KissAndKill

konunun başlığı "lisede en zor sınıf ne? " değilde "forumun yaş ortalaması kaç? " olsa daha mantıklı olurmuş diye düşünüyorum.

bişeyler söylemek istiyorum söyleyemiyorum ama şu anda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil -- 21 Mart 2010; 23:04:33 >
  • 10. sınıf gerek Matematiği , gerek Kimya'sı ile en zor sınıf geldi bana. Şu an Lise 3'üm , çok kolay geliyor. (Geometri hariç )
  • Hepsi zor geldi valla bana nasıl baktığına bağlı
  • Ben 9 da 2 dönemde de teşekkür aldım . Lise 2 deyim ilk dönem 2 zayıf geldi nasıl olacak?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.