Şimdi Ara

lisede tek ders

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar lise son sınıf öğrencisiyim bu hafta salı günü tek dersim olan sorumluluk sınavına girdim dil anlatım 10. sınıf vere açıklandı bugün 45te kalmışım yani veremedim çünkü yeni yönetmeliğe göre 50 almam gerekiyor müdür yardımcısı ve hocalarla konuştuğumda kimse yardımcı olmuyor bu arada bizim okulda öyle sınav sırasında falan da yardımcı olan yok şimdi benim bundan sonra yapmam gerekenler ne olur yani itiraz vs edebilirmiyim yada tekrar bi sınav açılması için yapabilceğim bişi varmı yoksa illa yazın açılacak tek ders sorumluluk sınavınımı beklemekten başka bişi yokmu

• Baska ne zaman gireceksin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haxem

merhaba arkadaşlar lise son sınıf öğrencisiyim bu hafta salı günü tek dersim olan sorumluluk sınavına girdim dil anlatım 10. sınıf vere açıklandı bugün 45te kalmışım yani veremedim çünkü yeni yönetmeliğe göre 50 almam gerekiyor müdür yardımcısı ve hocalarla konuştuğumda kimse yardımcı olmuyor bu arada bizim okulda öyle sınav sırasında falan da yardımcı olan yok şimdi benim bundan sonra yapmam gerekenler ne olur yani itiraz vs edebilirmiyim yada tekrar bi sınav açılması için yapabilceğim bişi varmı yoksa illa yazın açılacak tek ders sorumluluk sınavınımı beklemekten başka bişi yokmu

sanırım mezun olamıyorsun
  • mezun olmadığımı biliyorum ben bu sımav için yapabilceklerimi sorıyorum eğer sınav açılırsa yazın açılmazsa kasımda diğer sınav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.