Şimdi Ara

Lisedeki serseri tiplerin şimdiki durumları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • asker veya polis oldular yada olmaya çalışıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-60C02BD09

Bu mesaj silindi.
    Gecen hukuk mezunu avkatlar geldi okula

2600 aliyorlar

Moto kurye 4 5k aliyor

Uyandirayim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üni okuyanına denk gelmedim ama geneli işçi konumunda vasıflı kimi oto tamir ustası kimi rot balans kimi fırıncı kısacası herkes birşey bulmuş ulan o kadar boşuna okudum bileydim liseye hiç gitmezdim bana bir katkısı da olmamıştı zaten üniversite desen yarıda bıraktım en az 10 yıl kaybım var

• quote:

Orijinalden alıntı: darkolan

Üni okuyanına denk gelmedim ama geneli işçi konumunda vasıflı kimi oto tamir ustası kimi rot balans kimi fırıncı kısacası herkes birşey bulmuş ulan o kadar boşuna okudum bileydim liseye hiç gitmezdim bana bir katkısı da olmamıştı zaten üniversite desen yarıda bıraktım en az 10 yıl kaybım var
    En mantıklısı liseyi bitirip bı şekilde bı meslek edinip daha sonra da aofden üni bitirmek, şimdiki aklım olsa kesinlikle böyle yapardım

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

öyle

hepsi babalarının sanayideki işlerine müteahitliklerine kondu

peki 3 milyon kişide 8500. olan hamza baba nabıyo yemekhanede kıllı böcekli sümüklü yemek için sıraya giriyor

yurtdışında uber yapsam ayda 4 6k gelirim olur
    Siz ne iş yapiyosunuz sorması ayip

• Bizim arka dörtlü memur-öğretmen-imam-lokanta sahibi oldu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bizimkilerin çoğu tıp okuyor birkaç tane iyi müh var onun dışında diş ecza ya da aile işi hep yani boşta kalan olmamış hiç. Biz serseri değildik öyle kimseye zararımız filan olmadı kendi halimizde fazla fazla eğlenirdik ama hatta çoğu zaman ucu kaçardı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • enforcer90 E kullanıcısına yanıt
    Al benden de o kadar bu lisedeki tiplerin çoğunun altında araba var ev işine giriyorlar ufaktan birde evlenmiş çocuğu var bazılarının ortaokuldayken rot balans ta çalışırdım ordaki tipler tam bizim lisedeki tiplerdi motor sevdası vardı hepsinde haftalık o zamanlar 100 tl falan alırdı bunlar ben 50 falan alırdım kalfa sayılırdı onlar şimdi gördüm de altlarında honda civic ten aşağı araba yok birçoğu evli ev + araba alan bile var usta olmuş zaten geneli şuan ama işte son pişmanlık fayda etmiyor o küçük gördüğüm kişiler vasfıyla beni 10 a katlar şuan

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.