Şimdi Ara

Liseli kızların çoğunun büyük göstermesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba hastanedeyim şuan çok sıkılıyorum ve son 1 yıldır kafama takılan şeyi sizlere sunmak ve sizin fikirlerinizi almak istedim.

Şimdi beyler ve bayanlar ben liseyi çok iyi bir okulda okumadım benim okuduğum lisede çok fazla kız yoktu zaten konumuz bu değil asıl konu şu benim zamanımda ki liseli kızlar harbiden yaşıno gösterirdi yani daha çocuklardı. Şimdi ki liselilere denk geliyorum arkadaş sadece bana mı denk geliyor 25 yaşındaki kadınlar gibi görünen kızları lise üniformasıyla görüyorum bahsettiğim şey makyaj değil bildiğiniz 15 16 yaşındaki çocuk kızlar 24 25 yaşındaki model kızlar gibi fizikleri var anlam veremiyorum cidden bir gün yaşıtım diye biriyle ciddi ilişki düşünüyorsunuz ve kız ben lise 3üm 16 17 yaşındayım diyor size tepkiniz ne olurdu ?
    Tek fark ettiğim şey görünüşleri değil aynı şekilde giyinme tarzları hepsinin elinde sigara instagram hikayelerinde ellerinde biralar partilerde tekilalarla pozlar vermeleri ve çoğunun en az 2 fotoğrafından birinin kalçasını belli etmesi... Bunlar benim gördüklerim. Ve asıl merak ettiğim olay ise şu 16 yaşındaki kızın ailesi bunları nasıl görmez gördüyse çocuklarına ne diyorlar ve bu çocuklar ailesine nasıl davranıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Katılıyorum bu konuya up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1. Çocukluğunda daha bilinçli yetiştirildiler, daha fazla protein, vitamin ile büyüdüler. Bizim gibi değiller, onlar "proje çocuklar"

2. Hormonlu gıdalar

3. Sosyal medya yüzünden erken başlayan ergenlik, özenti, cinsel karakter.

4. Zamanında bir şeyler yapmak içinde kalmış olan ailenin "aman baskı yapmayayım" tipi ahmaklığı
  • Kızlar erken ergenliğe giriyor ondan daha olgun gösteriyor erkeklerde 22 yaşına kadar olgun gösterme gibi bir durum yok çoğunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.