Şimdi Ara

Lisenin ilk gününde yapılcaklar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben lise 1 deyken 3 lerle geziyodum (kanka olarak ).
    Girisken biri ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takma bu kadar ilk hafta bir şey olmuyor mal gibi liseye alışmaya çalışıyorsun. Sonra her şey güzelmiş gibi geliyor hayat harika falan kafasındasın. (anadolu lisesi için diyorum) sınavlardan 30 - 40 alınca hayat bi kararıyor
    naptım ben oluyorsun.
  • Çekingen olma, sınıftakilerle ilk teneffüsten tanış muhabbet et ki onlar kaynaşınca tek başına kalma. Kızları kesme sevgilisi falan vardır mevzu çıkar. Giyimine saçına falan özen göster okul formasının üzerine hırka falan giy farklı ol, cool takıl her şeye gülme. Hocalarla aranı kesinlikle iyi tut. Bu dediklerimi yaparsan güzel geçer lise
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustClark

2000 li kaçın

sen kaçlısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: stinson13

Çok sağolun abilerim tavsiyeleriniz için

Ne demek genç
  • İnsanları boşver, dersine bak, üniversiteyi düşün. Bu kadar.
  • varya çok iyi hatırlıyorum geçen sene yine konu dışında yine bu saatlerde ve yine okulun başlamasına bu kadar kısa zaman kaldığı dönemlerde bende yeni 9'a geçmiştim ve sürekli lise ortamıyla ilgili şeyleri merak edip konu dışında araştırıyordum geçen senede moonwalk yaparak gir yazanlar vardı ve çok gülüyodum hala var hala gülüyorum :D
  • Yüzüstü gömün beni
  • Moonwalk yapma sakın 2000'lilerin yarısından çoğu dh'de herkes moonwalk yaparak girecek sen yapma ki farkın olsun ^^
  • Munwolk yaparsan dhli oldugun anlasilir. Sanwolk oneririm.

• Bu günler gelecek uyarmıştım, yakında her 2 konudan birisi olacak

• kızlarla ortam yap hemen tanınıyosun okulda
    denendi çalışıyor
  • Konuyu 2000 liler basmış
  • Ota boka gülme karıya kıza yavşama adın abazaya çıkar *benimki çıkmıştı.sınıfta paso espri yapma ciddiyetin kalmaz Allahtan okul değiştirdim cool takılcam sakin durcam kızlara gitmicem onlar bana gelcek ağır abi olcam

• quote:

Orijinalden alıntı: Bugazbiharika

Ota boka gülme karıya kıza yavşama adın abazaya çıkar *benimki çıkmıştı.sınıfta paso espri yapma ciddiyetin kalmaz Allahtan okul değiştirdim cool takılcam sakin durcam kızlara gitmicem onlar bana gelcek ağır abi olcam

Bekle sana gelir kızlar

• Moonwalk yaparsan DH li olduğun anlaşılır.İlla içeri bir şey yaparak girmek istiyorsan "MoonRun" yaparak gır veya "Malı Sallayarak" içeri dal.Günün sonunda herkes peşinden koşsun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.