Şimdi Ara

Lisenin ilk senesi gidiyor (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
2
Favori
14.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben lisede hazırlık okumuştum. 5 yılın 4.5 yılı gittim yani. şimdi üniversitenin ilk yılı gitti. çok mu şey kaybettim bilmiyorum.
  • Cevap vermeye değer, zeki bir çocuk olduğunu düşünüyorum. İkinci üniversitesini okuyan bir abin olarak çok fazla kafana takmamanı tavsiye ediyorum. Buradakilerin yorumlarına takılma, endişende haklısın. Evet lisenin bir senesi gidiyor ama hâlâ çok güzel anıların olabileceği 3 sene var. Bunun dışında çoğu insanın( ben dahil.) üniversite hayatı lise hayatına göre daha güzel geçiyor. Senin yaşında böyle şeyler çok kafaya takılır, bunun farkında olup çok kafaya takma bence. Çok fazla bir şey kaçırmadın merak etme  . Bunun dışında lise hayatında yeterince ders çalışıp çok eğlenmeni tavsiye ederim  

• Astrian kullanıcısına yanıt

Oha lafa bak  12. sınıfa gelince bu sözünü hatırla bakalım. YKSye 2. kez girebilirsin lafından bahsediyorum. Kağıt üzerinde bakınca haklı gibi gözükebilirsin ama inan o yks psikolojisini tatmadan bu yorumu yapman tamamen saçmalık ve kusura bakma "veletlik". Ben de 8e giderken biraz öyle düşünüyordum ama 12. sınıfa gelince durumun gerçekte böyle olmadığını acı şekilde öğreneceksin. Uzun uzadıya yazmak isterdim ama bunu yaşayarak tatman daha iyi olacak. 8. sınıftaki çalışmana bakıp güleceksin.

• Ohooo hala açılmadı. Umarım Eylül'de tam olarak açarlar artık. 7 ay önce konu dışı baya canlıymış be.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tam olarak anlayamadım? Yani sanırım.

Sen şanslısın 10un ikinci dönemi tam konserler geliyor mis gibi ortam var hop girdik eve 11.sinif evde geçti zaten sınavdan önceki son özgür yıl ben lise ne anlayamadım

• Hocam okuyunca bile siniri bozuluyor insanın ama artık yapacak bir şey yok maalesef.

Başka bahara kaldı hayallerimiz

• En azından üniversiteyi dolu dolu yaşayabilirsiniz umarım.

• Hahahahaha, açılıyor okullar.

Hocam eğer tekrar online yapacak olursalar artık evde oturmam illa başka bir şey bulurum, hayırlı olsun

• VitoTheFather kullanıcısına yanıt
    Boşuna mı aşı olduk, artık kapatırlarsa ayıp bence.

• Liseli birine göre epey olgunsun

• Her şey bir yana zamanın değerini bilmen güzel bir şey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salla gitsin.Okula gitsen bile herkes asosyal olucak muhtemelen.Fen Lisesinde kafa adam zor.1 hafta gittim herkes kafayi siyirmis.Okullarin acilmamasi yonunde temennim var.

Yaklasik okullarin acildigi zaman ayni dusuncedeydik muhtemelen.Amma velakin cumbur cematin 1 haftalik okul deneyimi + okuldakilerle sosyal medyadan takilma sayesinde elalem asosyal,takilmalik ortam yok tarzi kanilara vardim.

Herkes birbirinden uzak tutuyor kendini.Kizlar yiyecekmisiz gozuyle bakiyor,gozgoze bile gelmiyorlar.

Cogu okuldan ark dedigim insanlara haftada 2 kere yazardim,hallerini hatirlarini sorardim oyun oynardim.Sonrasinda 2 haftalik internetsiz kalmam ve eve tekrar gidince internete bakmam ve mesaj kutusunda 0 mesaji gormem olaylari kavramama ve insanlarin kendilerini hayattan ve diger insanlardan soyutladiginin mukemmel bir ornegi oldu.

O saatten sonra nekadar okulun acilmasini istediysem bir daha hic istemedim.Nekadar sosyal bir insan olsam da diger insanlardan kendimi gerektigi kadar soyutlamayi ve insanlar icin kendimi uzmemeye karar verdim.

Ayrica insanlari sıkan bir insan degilim.Genelde cok eglenceli bir kisilige sahip bir insanim.Size de tavsiyem birakin okulu zarti zurtu arkadasi kendi kafaniza gore takilin,kendi basiniza gezin.Nekadar arkadas cagirdiysam disari hep bir bahana buldular.Onlara ayirdigim vakite yazik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mario -- 30 Ağustos 2021; 23:0:24 >

• Mr.Mario kullanıcısına yanıt
    Hocam benim okulda asosyallik yok ama genelde muhabbetler boş oluyor. Boş yapmak gibi değil ben boş yapmayı severim ama bildiğin dümdüz boş yani olsun diye olan konuşmalar. Böyle bir sıkıntı var umarım kafa insanlar bulurum takılırım.

• VitoTheFather kullanıcısına yanıt
    Hangi okul

• Mr.Mario kullanıcısına yanıt
    Büyükşehirde olmayan bir fen lisesi hocam.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.