Şimdi Ara

Lissandra asırlık sopa alınmalı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Prof arenada alındığını pek görmedim hatta hiç görmedim gibi. Ben alıyorum oynadığım zaman bol bol q atmak için? Sizin fikriniz nedir? E sini zaten pasifi gelince kullandıkları için mi almiyolar ama yinede bol bol q atmaya mana yetmez gibi sanki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alınmalı

prof arenadaki lowlara bakmahttp://probuilds.net/champions/details/Lissandra bunların %90ı almış adamlar pro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-77293B3E8 -- 14 Mart 2016; 10:10:58 >
  • CD runeleri ile girip alabilirsin eğer earlyde ezersen direk ap kasmak daha iyi oluyor

• Asirlik---- rabadon/zhonya/cehennem(yerleri duruma gore degisebilir, zhonya sart degil) --- liandry. Ayakkabi olarakta cdr olan. Runler ap-lvle gore artan hp- lvle gore artan cdr. Benim dizilimim bu sekilde iyi verim aliyorum

• Cdr olmuyo çöp oluyon alma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemâncı

Cdr olmuyo çöp oluyon alma

morello ionia blue buff %40 oluyor
  • Çünkü Prof arenadakiler takım oyunu oynuyor. Sen soloq da 2v1 kalıp kaçamadan tek yersin. Asırlık almak defans için ciddi derecede faydalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sauron -- 14 Mart 2016; 17:02:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchloveKilled

quote:

Orijinalden alıntı: Kemâncı

Cdr olmuyo çöp oluyon alma

morello ionia blue buff %40 oluyor

asırlık kasarsan morello kasamıyorsun
  • Asırlık sıkça alınıyor profesyonel arenada da. Hatta morello 2. item olarak alınıyor yanlış mı görüyorsunuz bilemedim.

Zaten asırlığın alınmadığı mage kalmadı sayılır.
  • Top lane oynuyosan kesin almalısın

• al gitsin
  • Direk alınmalıdır veya alınmamalıdır demek pek mantıklı değil. Lane'de karşındakine hatta dire karşı takıma bağlı olarak hareket edebilirsin. Pre girip-girmemen bile etkiler
  • Toptayken alinmali kesinlikle. Midde karsiya gore cehennem morello felan alinmali.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

alınmalı

prof arenadaki lowlara bakmahttp://probuilds.net/champions/details/Lissandra bunların %90ı almış adamlar pro

SN DAHA MI İİ BİLİON PROLRDAN ANİMCİ WELT 12 GN YEMİS BİDE OXİCİ BU KESN NECO ARMY GERİSİ YLAN

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.