Arkadaşlar, Şöyle manyak bir kaset hazırlamak istiyorum. Fakat çocu şarlıyı kulak yoluyla bilsem de isimleri konusunda pek bilgim yok. Asıl istediğim Bana biraz yardımcı olmanız. Yeni veya eski Süper, eskimeyecek, modası geçmeyecek dedğiniz şarlışar nelerdir. Yardımcı olursanz çok memnun olurum.
Alphaville - Big In Japan Total Touch - Somebody Else's Lover Eminem feat. Dido - Stan Anggun - Snow On The Sahara Heart - All I Wanna Do Is Make Love To You Eruption - One Way Ticket Bad Boys Blue - You Are A Woman '98 Rolling Stones - Satisfaction Şebnem Ferah - Bu Aşk Fazla Sana Yaşar - Cezayir Menekşesi Coolio feat. L.V. - Gangsta's Paradise Stevie Wonder - I Just Called Eagles - Hotel California (Unplugged) Def Leppard - Two Steps Behind Metallica - No Leaf Clover Close II You - Baby Don't Go Alice Cooper - Hey Stoopid Pentagram - Fall Of A Hero John Secada - Just Another Day
gerçi sen tarz belirtmemişsin ama, kafama göre her türden yazdım :)
çok sağolsaın arkadaşım Ama arkadaşlar lütfen biraz daha lazım bilgi paylaşımı herşey
Sen tür söyle daha yazarız. Bu kadarı bi kasete yeter :)
konuyla alakasız ama mewluth listene hayran kaldım. Yani bilmeyen biri kaseti alıp dinlemeye kalksa o anda dumur olur herhalde.. Fall of a Hero 'nun ardından Somebody else's lover çaldığını düşünemiyorum bile . Birde aklıma gelmişken sorayım Gangsta's Paradise'ın orjinali kime ait. Onu sadece bir kere dinleyebildim Metin Uca'nın programıydı galiba ama adını kaçırdım. Bu arada asistan ne tür müzikle alakalı karışık kaset yapmayı düşünüyorsun bir iletde bildiğimiz ölçüde yardımcı olalım. Yoksa bu şekilde mewluth'ün liste gibi olur. mewluth umarım alınmazsın zira espri mahiyetinde yazdıklarım kaldı ki senin liste harbi karışık olmuş
Galiba sorumun cevabını buldum. Stevie Wonder - Past time Paradise. Doğru mudur arkadaşlar[?]
Dediğin şarkı Part-time Lover olmasın sakın??
Yok o başka. Stevie Wonder Past time paradise'ını Coolio Gangta's paradise olarak yeniden yorumlamış edindiğim bilgilere göre. Part-time lover ile gangsta's paradise dinleyip mi yazdın yoksa bunu yoksa ben yanlış informe mi edilmişim
Evet gangste paradise'ın bi cover olduğunu biliyom da orjinalini duymadım hiç. Kime ait olduğunu da bilemiycem. Liste harbiden karışık olmuş ama ne yapayım asistan tür söylememiş :) Ben de her türdeki sevdiğim şarkıları yazdım hak geçmesin diye
Lady Saw -If I Was A Rich Girl - Long Longi Lala Bu aralar hep bunu dinliyorum Lady Saw Rullaz ;)
madonna-lide a prayer madonna-frozen madonna-true blue madonna-la isla bonita lanny kravitz-again no doubt-dont speak pink-dont let me get me jennifer lopez -love dont cost a thing 50 cent-in da club eminem-sing for the moment cofee brown-after party şimdilik bunlar daha çok var ama sen bunları bi indir beğeninrsen gerisini yazarım
arkdaşlar tür önemli değil benim için önmli olan 10 sene sonrada kulağa hoş gelecek şarkılar yani eskimeyecek şarkılar şöyle arabada hatunları etkilemek için
aha tür belirtmişsin işte ama kızların hoşlanacağı şarkıları bulmak biraz zorlar onlar genelde duygusal severler ...
baba, bende 2-3 cd yapayım diyorum hangisinden hoşlanırsa hemen onu koyarım ondan dolayı tarz belirtmedim Her tarz olsun ki kızın beğendiği tarzı anında koyayım hehehehe
indirdinmi?
bende şöyle 50 cents veya ne bilim sentello tarzı hareketli mp3 ler istiyom yaw bilen banada yazsın
tyson sağolasın cofee dışındakileri indirdim onu bulamadım olsun şuanda 3 cd tamam bakalım daha araştırıyorum nereden bilgi gelirsen hemen dl olayına girip arşivi geliştiriyorum
Truth Hurts feat. Rakim - Addictive Lil Bow Wow - Bow Wow Eve feat. Alicia Keys - Gangsta Lovin' Dr. Dre - Let Me Ride 2-4 Family - Take Me Home 2 Unlimited - Faces 2 Unlimited - No One Aaliyah feat. Timbaland - Try Again De La Soul feat. Chaka Khan - All Good Deetah - El Paraiso Rico Eminem - I'm Shady Eminem feat. Dr. Dre - Guilty Conscience Eminem feat. Royce Da 5-9 - Bad Meets Evil Jay Z - I Love Girlz Nana - Lonely Shaggy - It Wasn't Me Shaggy feat. Ravyon - Angel SKO - Just Another Day SKO - Show Me The Way (English) Snoop Dogg feat. Dr. Dre - It's Like This And That Snoop Doggy Dogg - Who Am I (What's My Name) The Rapsody feat. Warren G & Sissel - Prince Igor Tupac feat. Dr. Dre - California Love Will Smith - Miami Nefret - İstanbul
hoca seninki biras fasla rap hip-hop olmamış mı? sıkar insanı bi süre sonra???!